Dancer napisał/a:Ale dziwna sprawa gdy ktoś już coś pisze/komentuje/bawi się w sąd.... w sytuacji gdy zna wersje tylko jedej strony.
Dancer napisał/a:np Pani Mygosia
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Zorzyk, z twoich slow mozna wywnioskowac, ze mlodsi ludzie nie maja idealow i zasad.zorzyk napisał/a:Nie wywyższam, co za pomysł!
pozdrawiam,
dzerrry
bEEf napisał/a:Sam postanowiłeś wypisać się z tej dyskusji.
bEEf napisał/a:Dancer napisał/a:np Pani Mygosia
Żal.
Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
dzerry napisał/a:Sprawa jest miedzy tymi dwoma panami i tego watku nawet nie powinno byc.
Nie ja poruszyłem ten wątek, tylko odpowiedziałem querilli.dzerry napisał/a:A zreszta mieszanie idealow i zasad do tej komicznej sytuacji, to naprawde przesada. Zostawmy je na bardziej odpowiednie okazje.
Ż jest P... p.
armar napisał/a:Zamykanie tematu i wyjaśnienie przez PW w stylu "spadaj na drzewo"
Pozdrawiam
Michał
Manfrotto055XProB+804RC2
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
zorzyk napisał/a:Nie ja poruszyłem ten wątek, tylko odpowiedziałem querilli.dzerry napisał/a:A zreszta mieszanie idealow i zasad do tej komicznej sytuacji, to naprawde przesada. Zostawmy je na bardziej odpowiednie okazje.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Ż jest P... p.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:w innej ofercie na Giełdzie wczoraj otrzymałem informację, ze można komentować ceny
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba napisał/a:powinna zostać pomiędzy stronami
Żaba napisał/a:....... to stawia Cię w negatywnym świetle i podważa Twoja wiarygodność jako osobę sprzedającą czy kupującą na forumowej giełdzie.
Pozdrawiam
Michał
Manfrotto055XProB+804RC2
Pentax*ist DS
MZ-3+FA35/2 & FA50/1.7
Canon Pellix QL+Fl 58 1:1.2
MvA napisał/a:
a moze ktos zamknie ten watek?
marucha napisał/a:Też jestem za zamknięciem...
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Dancer napisał/a:i nie były to bzdety za 50 zł tylko obiektywy oraz aparaty za 1500, 1000, 800 czy 500 zł. dziękuję.
a wiesz, że negatywna opinia waży więcej nawet od kilku pozytywnychDancer napisał/a:To proszę spojrzeć na temat (sprzedawcy-rekomendacje) i sprawdzic ile jestem wymieniony razy z komentarzem pozytywnym.....
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt