Dancer napisał/a:Ale dziwna sprawa gdy ktoś już coś pisze/komentuje/bawi się w sąd.... w sytuacji gdy zna wersje tylko jedej strony.
Dancer napisał/a:np Pani Mygosia
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Zorzyk, z twoich slow mozna wywnioskowac, ze mlodsi ludzie nie maja idealow i zasad.zorzyk napisał/a:Nie wywyższam, co za pomysł!
pozdrawiam,
dzerrry
bEEf napisał/a:Sam postanowiłeś wypisać się z tej dyskusji.
bEEf napisał/a:Dancer napisał/a:np Pani Mygosia
Żal.
Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
dzerry napisał/a:Sprawa jest miedzy tymi dwoma panami i tego watku nawet nie powinno byc.
Nie ja poruszyłem ten wątek, tylko odpowiedziałem querilli.dzerry napisał/a:A zreszta mieszanie idealow i zasad do tej komicznej sytuacji, to naprawde przesada. Zostawmy je na bardziej odpowiednie okazje.
Ż jest P... p.
armar napisał/a:Zamykanie tematu i wyjaśnienie przez PW w stylu "spadaj na drzewo"
Pozdrawiam
Michał
Manfrotto055XProB+804RC2
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
zorzyk napisał/a:Nie ja poruszyłem ten wątek, tylko odpowiedziałem querilli.dzerry napisał/a:A zreszta mieszanie idealow i zasad do tej komicznej sytuacji, to naprawde przesada. Zostawmy je na bardziej odpowiednie okazje.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Ż jest P... p.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:w innej ofercie na Giełdzie wczoraj otrzymałem informację, ze można komentować ceny
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba napisał/a:powinna zostać pomiędzy stronami
Żaba napisał/a:....... to stawia Cię w negatywnym świetle i podważa Twoja wiarygodność jako osobę sprzedającą czy kupującą na forumowej giełdzie.
Pozdrawiam
Michał
Manfrotto055XProB+804RC2
Pentax*ist DS
MZ-3+FA35/2 & FA50/1.7
Canon Pellix QL+Fl 58 1:1.2
MvA napisał/a:
a moze ktos zamknie ten watek?
marucha napisał/a:Też jestem za zamknięciem...
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Dancer napisał/a:i nie były to bzdety za 50 zł tylko obiektywy oraz aparaty za 1500, 1000, 800 czy 500 zł. dziękuję.
a wiesz, że negatywna opinia waży więcej nawet od kilku pozytywnych To jest tak, że jak jest dobrze to jest dobrze, ale jak raz coś jest źle to już niesmak pozostaje. Myślę, że ze względu nie tylko na Twoją reputację na forum, ale i ze względu na całą naszą społeczność powinieneś starać się tą sytuację wyjaśnić i wytłumaczyć. Mętne komentarze tylko pogarszają sprawę.Dancer napisał/a:To proszę spojrzeć na temat (sprzedawcy-rekomendacje) i sprawdzic ile jestem wymieniony razy z komentarzem pozytywnym.....
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt