Krzysztof napisał/a:M_O_R_I, masz ładny avatar
D700
M_O_R_I napisał/a:Ma być K100D przedstawione graficznie zamiast słowa pisanego, taki był zamysł i tak będzie.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:M_O_R_I, wstaw sobie kurna jeszcze biegające pieski Litości, forum jest do czytania i wymiany myśli i spostrzeżeń. I trochę szacunku do zasad miejsca, z którego gościny korzystasz. Nie musisz się z nimi w 100% zgadzać, żeby ich przestrzegać.
.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
bEEf napisał/a:Litości, forum jest do czytania i wymiany myśli i spostrzeżeń. I trochę szacunku do zasad miejsca, z którego gościny korzystasz. Nie musisz się z nimi w 100% zgadzać, żeby ich przestrzegać.
D700
M_O_R_I napisał/a:i odkąd żyję i chodzę po ne(świe)cie takiego KURIOZUM i PRIKAZU nie słyszałem że ma być tylko tekst !!!!!!!
M_O_R_I napisał/a:Zorzyk daj na luz i nie proś mnie żebym "doinstalował" do tego forum swoj skrypt który będzie po każdej Twojej zmianie w moim Profilu nadal mi podmieniał Podpis na "mój" z obrazkiem :]
CytatNo, no, no... user na wojnie z modami. Ciekawe, jak długo byśmy Cię tu nie zobaczyli.
D700
M_O_R_I napisał/a:Nie dopatrzyłem się żadnego regulaminu na tym forum więc uznaję że mogę wstawiać co chcę. Zróbcie regulamin, podepnijcie w każdy wątek to ludzie będą wiedzieli jakie obrazki wstawiać i jak ma wyglądać profil. Każde forum ma takie coś jak regulamin i znajduje się w każdym podforum.
M_O_R_I napisał/a:Ludzie opanujcie się. Wstawię do podpisu to co mi się podoba...
M_O_R_I napisał/a:Nie będę z nikim wojował bo nie po to to forum jest. Zresztą mam łagodny charakter i każdego tutaj lubię po kolei jak leci
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Samp napisał/a:Proszę Cię, poradź moderatorom / adminom tego forum, jak je usprawnić, żeby przy każdym wielowątkowym wątku na dole pojawiło się "Przejdź do strony 1 >> 2 >> 3 >> ...." etc...
bEEf napisał/a:Hm, ale to jest, przynajmniej w IE...
D700
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
M_O_R_I napisał/a:Tylko nie wiem co to za głupi zwyczaj że kasują z podpisu rysunki.
Osobiście zajmuję się tworzeniem i administrowaniem stron www i for dużo większych niż to i odkąd żyję i chodzę po ne(świe)cie takiego KURIOZUM i PRIKAZU nie słyszałem
że ma być tylko tekst !!!!!!! Nie bądźmy średniowieczni, po to phpBB ma opcję podpisu żeby wstawiać co się podoba jego userom. Dobrze że jeszcze avatarów nie zabroniliście wstawiać.
Samp napisał/a:Proszę Cię, poradź moderatorom / adminom tego forum
Ż jest P... p.
Samp napisał/a:Mam przeglądarkę Safari 3.0.4, system Mac OS X 10.4.11 i przyznam, że brak tej opcji praktycznie uniemożliwia dostanie się do wielowątkowych postów...
Problem już poruszałem...
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki
http://www.mojesmoje.pl/index.htm - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
Krzysztof napisał/a:Przykłady zastosowania DRO w Sony A700. W obydwu fotkach parametry naświetlania identyczne. JPEGi z aparatu, zmniejszone.
Fafniak napisał/a:ale wiem ze JEST jakis problem z wydajnoscia serwera na ktorym siediz to forum
zorzyk napisał/a:Jeżeli masz jakieś uwagi dodziałania Forum napisz to w odpowiednim wątku lub na PW.
, no bo jakie mamy wyjscie, tak?Cytatszanujmy to co mamy
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
M_O_R_I napisał/a:
Osobiście zajmuję się tworzeniem i administrowaniem stron www i for dużo większych niż to i odkąd żyję i chodzę po ne(świe)cie takiego KURIOZUM i PRIKAZU nie słyszałem
że ma być tylko tekst !!!!!!! Nie bądźmy średniowieczni.
Zapraszam na moją stronę - gAlErIa czArNeGo
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!