mygosia napisał/a:Wprowadzam napięcie![]()
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
PiotrB. napisał/a:wypicie z Wami sake
Pozdrawiam
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor
PiotrB. napisał/a:Chccialbym wiedziec przed przed przyjazdem do Polski ile osob bedzei, zeby kupic odpowiednia ilosc ryzu do sushi.
"Living is easy with eyes closed"
brzmi sssssmakowiciePiotrB. napisał/a:Chccialbym wiedziec przed przed przyjazdem do Polski ile osob bedzei, zeby kupic odpowiednia ilosc ryzu do sushi.
e tam zawsze może przywieść kilkasołtys napisał/a:może być ciężko - nie ma takich dużych wiader![]()
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Dobra rzecz, mniam mniam.PiotrB. napisał/a:takie jak wasabi
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
OK zgłaszam sięPiotrB. napisał/a:wasabi wakame, itp. chcialbym zobaczyc zawodnika ktory lubi chrzan, zeby zjadl choc 1/10 porcji ( wasabi)polskiego chrzanu!!!!![]()
e tam jednąPiotrB. napisał/a:1 sztuke
PiotrB. napisał/a:Moze jak jadles w Polsce, to sa slabiutkie
Nie, nie. Samego nie jadłem, to był tylko dodatek do potraw. Ale bardzo głęboko zapadł w pamięćPiotrB. napisał/a:ale wasabi czyste prawdziwe..... to....... naprawde wyzwanie
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Żaba napisał/a:OK zgłaszam sięPiotrB. napisał/a:wasabi wakame, itp. chcialbym zobaczyc zawodnika ktory lubi chrzan, zeby zjadl choc 1/10 porcji ( wasabi)polskiego chrzanu!!!!![]()
![]()
e tam jednąPiotrB. napisał/a:1 sztuke![]()
PiotrB. napisał/a:Żaba napisał/a:OK zgłaszam sięPiotrB. napisał/a:wasabi wakame, itp. chcialbym zobaczyc zawodnika ktory lubi chrzan, zeby zjadl choc 1/10 porcji ( wasabi)polskiego chrzanu!!!!![]()
![]()
e tam jednąPiotrB. napisał/a:1 sztuke![]()
Ok, Trzymam Ciebie za slowo...
do pomocy chętny. Lubię sushiPiotrB. napisał/a:Chyba ze ktos pomoze![]()