pozdrawiam,
dzerrry
Dlaczego?dan napisał/a:To jest material zle zeskanowany
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Dlaczego?
No tak, ale mimo wszystko biel jest biala, czerwien czerwona, czern czarna, a niebo niebieskie Strasznie podoba mi sie ten efekt.dan napisał/a:Bo wali po oczach cyjano-zielenia
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Strasznie podoba mi sie ten efekt.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Juz wiem co zrobie z ta lodowka slajdow od flooda
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
dagio napisał/a:jak przyblizone wzory matematyczne, ktorych uzywaja inzynierowie
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Jak to do czego? Do zabawyrychu napisał/a:A te crossy nie wiem po co komu, widocznie im dziwniej, tym lepiej.
pozdrawiam,
dzerrry
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Slajd zostanie slajdem.piotrecius napisał/a:Mam lamerskie pytanie - czy po wywołaniu slajdu w C41 - zrobi się z niego negatyw? Tzn. czy trzeba wówczas odwracać, czy po prostu nadal jest to slajd nadający się do rzucenia na ścianę tylko z drobnymi zafałszowaniami kolorystycznymi (takimi jak na skanach, które zaprezentował wyżej Dzerry). Chciałem kiedyś spróbować wywołać tak Provię ale zazwyczaj trafia mi się na rolce kilka klatek, z którymi nie chciałbym eksperymentować i odkładam sprawę na później .
Zielono mi.
No tak, ale w negatywie i z niebieska maska piotrecius, produktem koncowym jest niestety negatyw. Na sciane raczej nei ma po co tego rzucac.Maciej napisał/a:Slajd zostanie slajdem.
pozdrawiam,
dzerrry
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"