A ty myslisz, ze to moje sztuczne oburzenie, to skad?szczypiorrr napisał/a:dzerry, coś trzeba w pracy robić, to się wymądrzamy
Znaja, znajaskwara napisał/a:ale chyba polskiego nie znają ;)
pozdrawiam,
dzerrry
Piszę o ogólnych trendach w badaniach marketingowych, a nie konkretnie o naszej wymianie zdańskwara napisał/a:ale chyba polskiego nie znają ;)
szczypiorrr napisał/a:dzerry, coś trzeba w pracy robić, to się wymądrzamy
dzerry napisał/a:Znaja, znajaAle niestety nie rozumieja postow Alka. Gdyby Alek bardziej byl dbal o interpunkcje i styl, juz dawno mielibysmy FF Pentaksa
![]()
K10D | MZ-5n | MZ-M
dzerry napisał/a:
Za to zarzad firmy, ktora co roku musi sie spowiadac przed akcjonariuszami, gowno wie i od 50 lat ciagle strzela sobie w kolano. Bo przeciez oni planuja strategicznie tylko na jeden model do przodu, nie?
dz.
Nie jestem "*", ani Ltd., proszę Pani.
K10D | MZ-5n | MZ-M
szczypiorrr napisał/a:szpajchel, po japońsku, albo przynajmniej po angielsku napisz
K10D | MZ-5n | MZ-M
samber napisał/a:Przykładowo nie wypuszcza takich rodzynków jak d40.
samber napisał/a:Nie mani klientów gadżetami. Nie wypuszcza też puszek na potrzeby bogatych snobów oraz przeładowanych zbędnymi i wątpliwymi nowinkami
gin z tonikiem napisał/a:Magnesem dla klientów jest tu przede wszystkim marka Nikon, która co by nie mówić jest dla większości ludzi, synonimem sprzętu profesjonalnego.
K50+KIT
Cambo
milo napisał/a:powinienies dostac bana a forum!
dan napisał/a:Gdyby nie to forum, to....![]()
Cambo
milo napisał/a:To co? Grozisz mi?
dan napisał/a:Pewnie w ogole nie wiedzialbym jaka jest roznica miedzy negatywem a slajdem![]()
Cambo
milo napisał/a:A to jakas jest?
CytatCzytalem, ze jest.
Cambo
dan napisał/a:system-srystem, pentax-srentaks
Nie ten aparat, to inny...
milo napisał/a:powinienies dostac bana a forum!
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Cambo