Alek napisał/a:Skan na 9000 ED w Krakowie w znanym labie i przy promocji i w 8bitach 6x6 to chyba 10zl dzis wiec.....:)
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Ijon napisał/a:1. Wydaje mi się że to czerwone powstało z winy labu, a nie aparatu który np. ma nieszczelną tylną ściankę, tak?
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
pozdrawiam,
dzerrry
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Masz to na slajdzie, czy na skanie ?Ijon napisał/a:Wydaje mi się że to czerwone powstało z winy labu, a nie aparatu
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Ijon napisał/a:coś takiego:
Ijon napisał/a:wywołanych i zeskanowanych w tym samym labie też miałem podobne zafarby.
Ijon napisał/a:Jasziką,
Ijon napisał/a:Mamyii
Ijon napisał/a:Rolleiflexem
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
:-]
To jeszcze gdzies takie sa? Kilka lat temu mozna bylo wywolac C41 sredni w praktycznie kazdym labie. Od mniej wiecej roku, w Gdansku mozna to zrobic tylko w profilabach. Ale oni nie skanuje sredniego na labie, tylko na nikonach i biora 10 zl za klatkedan napisał/a:A NPH to najlepiej oddac do skanowania na jakims Frontierze - kolory wyjda super
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:To jeszcze gdzies takie sa?
pozdrawiam Stach /predoo/
* Pentax LX & ME Super + FA 50 1.4, M 28 2.8, K 135 2.5
* Hasselblad 500C/M, Fed 5B, Minolta Hi-Matic G, Minolta Weathermatic 35DL, Minolta Dynax 5
* www.KordianHandzlik.pl