guerilla napisał/a:16-45 (...) jest ostrzejszy na f4 niż (...) 17-50 2.8 tamron
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Samp napisał/a:guerilla napisał/a:16-45 (...) jest ostrzejszy na f4 niż (...) 17-50 2.8 tamron
A to ciekawe i dość istotne, nie wiedziałem...
Masz jakieś źródło takiego porównania?
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
To żeś porównał.guerilla napisał/a:z canona 400d miałem od kolegi sample, ale napatrzyłem się, ucieszyłem że 16-45 ostrzejszy
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba napisał/a:guerilla wybacz, ale to ciężko nazwać miarodajnym porównaniem
Oj, pogrążasz się coraz bardziej. Co, jak co, ale "Auto" w ACR/Lightroomie to nawet Trabant nie jest.guerilla napisał/a:ACR na auto
Jarek Dabrowski napisał/a:Oj, pogrążasz się coraz bardziej. Co, jak co, ale "Auto" w ACR/Lightroomie to nawet Trabant nie jest.guerilla napisał/a:ACR na auto
No ja aż sprawdziłem, bo nigdy na serio nie używałem (jak zobaczyłem, jak działa). Dalej używać nie będę, ale jednak uważam, że porównanie do Trabanta było nieco krzywdzące dla Adobe.dan napisał/a:Nie wiem jak w ACR, ale auto w LR nie nadaje sie do czegokolwiek
Jarek Dabrowski napisał/a:porównanie do Trabanta było nieco krzywdzące dla Adobe.
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
janku
K-5 II, DA 21, FA 35, DA 50, FA 77