MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:jak mi podpowiecie jak to zgrać
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
dybon napisał/a:(i znów zaloguj, kogo to nie wk.....)
powalos napisał/a:lipalipski już nie jedno ucho tylka tak jak napisał l-uka twarz na wprost, określona wielkość twarzy "od czoła do podbródka" itp.
mygosia napisał/a:Kiedys na pl.rec.foto ktoś opisywał, że lab odmówił zrobienia takiej odbitki.
dybon napisał/a:jak to zrobić
Samp napisał/a:A i nie dziwię się, że laby mogą odmawiać robienia takich odbitek
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
lipalipski napisał/a:mygosia napisał/a:
Kiedys na pl.rec.foto ktoś opisywał, że lab odmówił zrobienia takiej odbitki.
A to już niezgodne z prawem.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:lipalipski napisał/a:mygosia napisał/a:
Kiedys na pl.rec.foto ktoś opisywał, że lab odmówił zrobienia takiej odbitki.
A to już niezgodne z prawem.
A to mnie zaciekawiło. A jakie prawo aż tak ogranicza swobodę działalności gospodarczej? Pytam poważnie, bo nie mogę sobie takiego zapisu ani przypomnieć ani wyobrazić.
Prawo konsumenta. Przeciez swoboda dzialalnosci gospodarcza jest bardzo ograniczona. Jesli mas zapisane na drzwiach 9-18, to nie mozesz sobie wyjsc o 17. Jesli wystawisz cene 90 zamiat 900 musisz sprzedac za 90. Jesli masz zaklad foto, w momencie otwarcia drzwi przez klienta rozpoczynaja sie relacje cywilno-prawne. Ty oferujesz wykonywanie odbitek z pliku cyfrowego. Klient Ci daje plik cyfrowy. Jesli plik nie zawiera tresci niezgodnych z prawem, to nie ma prawa Ci odmowic.Arti napisał/a:A to mnie zaciekawiło. A jakie prawo aż tak ogranicza swobodę działalności gospodarczej?
pozdrawiam,
dzerrry
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:że nie robię odbitek paszportowych?
Pozdrawiam
Arti