dan napisał/a:Na pewno wybiore sie tu:
http://www.mep-fr.org/us/default_test_ok.htm
cotti napisał/a:Płatki śniadaniowe??? eeeeeee. Bagietki na śniadanie :D
cotti napisał/a:to jak zapatrujecie się na Wieżę Eiffel?
cotti napisał/a:I tak będzie baaaaaaaaaaaaardzo romantycznie
CytatPodejrzewam, ze gdyby nie cena, to kazdego dnia wjezdzalbym na nia o innej porze
k10d - just did it - uff!
dan napisał/a:Podejrzewam, ze gdyby nie cena, to kazdego dnia wjezdzalbym na nia o innej porze
michalwochna napisał/a:Plac Pigalle zobaczysz i tak - w drodze na Montmartre. Ale tam tylko seks szopy są i stare dziwki, no ale to też ma swój urok. Moulin Rouge to już totalna porażka.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
thrackan napisał/a:Jakby co, to możesz zaoszczędzić i spory kawałek wejść po schodach.
thrackan napisał/a:szedłem z Pigalle w stronę Sacre Coeur i przebijałem się przez jakąś boczną uliczkę
dan napisał/a:Dobrze wiedziec, myslalem, ze nie ma takiej opcji
dan napisał/a:szedłem z Pigalle w stronę Sacre Coeur i przebijałem się przez jakąś boczną uliczkę
Zpisuje
Pozdrawiam,
thrackan
thrackan napisał/a:No, w sumie... sesja streetowa mogłaby być... klimatyczna...
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
dan napisał/a:La Defense to ma byc glowny punkt programu, przynajmniej dla mnie Licze na silne wrazenia (bez znaczenia, jakie one beda)
Michał Wochna
Kupa sprzętu i brak czasu.
E tam, lepiej nie, w razie czego zawsze mozna sie bronic - nawet najwiekszy osilek mialby problemy w kontakcie z kievem 60l_uka napisał/a:Generalnie w takich miejscach aparat foto najlepiej miec gleboko w torbie
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:nawet najwiekszy osilek mialby problemy w kontakcie z kievem 60
michalwochna napisał/a:dla mnie miasto nie było cierpkie.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
michalwochna napisał/a:Dla mnie La Defense jest genialne. Byłem gdy dookoła wszystko pochłaniała mgła, przez którą przebijało się słońce, ogólnie klimat jak z powieści SF.
michalwochna napisał/a:Myślałem, że poradzę sobie z lękiem wysokości, ale było to ponad moje siły.
michalwochna napisał/a:Bagietki, to najszybszy posiłek jaki tam można zjeść.
dzerry napisał/a:nawet najwiekszy osilek mialby problemy w kontakcie z kievem 60
l_uka napisał/a:zaraz po tygodniowym pobycie w Amsterdamie no i roznice dalo sie odczuc ogromna
l_uka napisał/a:moze nie jezdziles metrem wieczorami A tak serio, bylismy tam tydzien zaraz po tygodniowym pobycie w Amsterdamie no i roznice dalo sie odczuc ogromna
dan napisał/a:He he, ale sie nakrecam
dan napisał/a:Ja tez mam lek wysokosci, ale go lubie i do pewnego momentu panuje nad nim (np. nie stane blizej niz 1,5 krawedzi jakiegos budynku, przepasci).
dan napisał/a:Tzn sprzedaja je z czyms? Czy suche?
Michał Wochna
michalwochna napisał/a:Dokładnie, w całym Paryżu masz takie małe sklepiki, niemal na każdym rogu ulicy, gdzie możesz kupić bagietki w postaci kanapek i zapewniam, że warto, są duże i sycące. Bo domyślam się, że zakładasz spędzić około 12 - 14 godzin (około 20 km) dziennie na nogach, ja byłem głodny średnio co trzy godziny
Acha, suche też kupisz i do tego butelka wina na śniadanie i można iść na miasto.
Pozdrawiam,
thrackan
thrackan napisał/a:Inna taktyka żywieniowa polega na zabraniu z Polski kabanosów. Do tego świeżo pieczona bagietka (my braliśmy zawsze "bien blanche", żeby nie była zbyt spieczona) posmarowana majonezem i jest pyszne danie polowe :D . A na deser ichnia bułka z rodzynkami albo czekoladą, najlepiej jeszcze ciepła.
Michał Wochna
michalwochna napisał/a:
Notre Dame śmiało można sobie darować.
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach