6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
na pewno nie zaszkodzi, a bezpieczeństwo jakieś daje. Wiesz ja już raz jadąc 60km/h (zjazd z pod ZOO) wyleciałem na wirażu i wyrznąłem bokiem w barierkę, efektowne salto i na całe szczęście nie trafiłem w drzewo tylko na ściółkę. Rezultat? pogięty rower śliniak jak cholera na prawej łydce i krwiak na głowie (dwa razy ściągana krew) całe szczęście, że krwiak na, a nie pod czaszką bo bym rana nie dożył. Więc chyba jednak chcę kaskmatb napisał/a:skoro naprawdę uważasz, że kask jest Ci niezbędny i musisz go mieć
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba napisał/a:Kolejne moje pytanie jaki kask? Na co patrzeć kupując kask? Czy taki ze sklepu sportowego za około 80 zł jest ok?
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
matb napisał/a:Takie sprawy jak InMolding itp. nie mają większego znaczenia.
thrackan napisał/a:Najlepiej, żeby był wykonany w technologii InMold.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Pozdrawiam,
thrackan
thrackan napisał/a:co do tego inmoldingu - rozwaliłem na kawałki kask robiony tradycyjnie. Uratował mnie, ale się prawie rozsypał. Wymieniłem go na ten sam model, ale z nowszego rocznika, robiony już w inmoldzie. Zaliczyłem podobne uderzenie i kask miał tylko wgniecenie.
thrackan napisał/a:Całkiem dobrym patentem jest nawet kamizelka odblaskowa. Ale to już dla tych, którzy nie przejmują się zbytnio tym "co ludzie powiedzą". Liczy się własne bezpieczeństwo, a nie gust przechodnia.
dokładnie takmatb napisał/a:my tu rozmawiamy o dojazdach do pracy w mieście i raz na jakiś czas wycieczce do Tyńca, Niepołomic
przyznam się, że nic o tym nie wiemmatb napisał/a:plażę naturystów (... no gdzie ona jest? zapomniałem )
w lecie zapewne tak, wydatki, wydatki, wydatki...matb napisał/a:Oddychająca koszulka
zakładam że się rozchodzi o jakieś spodenki a nie o pieluszkęmatb napisał/a:Pampers
matb napisał/a:I jeden i drugi trzeba wymienić. Więc na jedno wychodzi
Żaba napisał/a:dokładnie tak
matb napisał/a:Pampers też się przydaje - na wycieczkach zwłaszcza. To są elementy, które tanim kosztem w ogromnym stopniu podnoszą komfort jazdy na rowerze. Bawełniane koszulki i jeansy sucks
Pozdrawiam,
thrackan
Żaba napisał/a:plażę naturystów (... no gdzie ona jest? zapomniałem )
przyznam się, że nic o tym nie wiem
a fakt jest nie bywam. Choć raz z ciekawości z kumplami podpłynęliśmy kajakami, nic ciekawegoCytatW Kryspinowie!
uspokoiłeś mnie Choć ja 100kg nie ważę ino 90kg No i właśnie z tego powodu chcę się na rower przesiąśćthrackan napisał/a:1000km
thrackan napisał/a:muszę wymieniać kulki i konusy (te bieżnie dla kulek w środku)
Żaba napisał/a:Choć ja 100kg nie ważę ino 90kg No i właśnie z tego powodu chcę się na rower przesiąść
Pozdrawiam,
thrackan
thrackan napisał/a:tutaj pozdrowienia dla Shimano, które produkuje chyba tysiąc pięćset sto dziewięćset rodzajów konusów i żeby dokupić odpowiedni trzeba znać model piasty, jej numer fabryczny, dzień i godzinę w której została wykonana, czystość rąk pracownika fabryki i jeszcze ulubiony kolor papieru toaletowego żony prezesa koncernu )
Nie musi być z Decathlona, fajne są z Lidla: http://www.lidl.pl/pl/hom....20080313.index mam taką i polecam.matb napisał/a:choćby taka "cywilna" za 29.90 (albo coś koło tego) z decathlona.
Parowóz, widziałem parowóz!!!