dagio napisał/a:Szczerze powiem, że najchętniej powracam na La Defense, dla mnie to jak miasto w mieście.
dagio napisał/a:Statkiem po Sekwanie płynąłem 3 razy, odpuść sobie to za dnia, proponuję gdy jest ciemno, znacznie przyjemniej.
dagio napisał/a:Ostatnio byłem też w Luwrze, na pewno będę i tym razem
Michał Wochna
Kupa sprzętu i brak czasu.
michalwochna napisał/a:Tak to bywa. Któregoś dnia będąc w ogrodach pod Luwrem usłyszałem, że ktoś woła moje imię. To była ona.
michalwochna napisał/a:dagio napisał/a:Szczerze powiem, że najchętniej powracam na La Defense, dla mnie to jak miasto w mieście.
Dokładnie, tam jest pięknie, niesłychanie pięknie. Jeśli ktoś lubi takie klimaty.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
wieja napisał/a:Tok'Ra zamki na Loara robiłeś w własnym zakresie czy z biura ? Czy chcąc się tam dostać w własnym zakresie to jedynym rozwiązaniem jest samochód?
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
dan napisał/a:...A my utknelismy na etapie wyrobienia karty kredytowej - bez niej nie mozemy zarezerwowac apartamentu
Michał Wochna
michalwochna napisał/a:W niemal większości hosteli w ostatnim czasie można rezerwacji dokonywać również zwykłą kartą Visa Electron
Ale niestety nie karta wydana w Polsce. Wiekszosc bankow w Polsce, z wyjatkiem Inteligoi BZ WBK zdaje sie, blokuje mozliwosc transakcji zdalnych Visami Elektron, mimo, ze od jakiegos czasu wszystkie maja numer CCV.michalwochna napisał/a:W niemal większości hosteli w ostatnim czasie można rezerwacji dokonywać również zwykłą kartą Visa Electron
pozdrawiam,
dzerrry
ile? 10 zl? No chyba, ze to kredytowa. Tak w ogole, od jakiegos czasu zniesli prowizje na wyplaty z zagranicznych bankomatow niebieskimi delfinkami mbanku. Kurs tez nie jest taki znowu zlodziejski przy wyplatach. Ja tam zawsze zabieram tylko karte i gdzie tylko sie da nia place. W Londynie mozna nawet bilet na metro kupic karta w automaciecotti napisał/a:i troszkę kosztowało
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:z wyjatkiem Inteligo
dzerry napisał/a:Wiekszosc bankow w Polsce, z wyjatkiem Inteligoi BZ WBK zdaje sie, blokuje mozliwosc transakcji zdalnych Visami Elektron, mimo, ze od jakiegos czasu wszystkie maja numer CCV.
dzerry napisał/a:Wiekszosc bankow w Polsce, z wyjatkiem Inteligoi BZ WBK zdaje sie, blokuje mozliwosc transakcji zdalnych Visami Elektron, mimo, ze od jakiegos czasu wszystkie maja numer CCV.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Ja wole Elektron, bo RyanAir nie pobiera prowizji ze Elektrona i jak sie kupi bilet za 1 euro i poleci sie tylko z bagazem podrecznym, a do tego odznaczy sie wszystkie mozliwe ptaszki po drodze, to bilet faktycznie kosztuje 1 eurol_uka napisał/a:Ja tam jednak wole taka specjalna karte (ekarta), na ktorej mam zawsze 0, a jak chce placic, to przelewam na nia kase i robie transakcje - spie jakos spokojniej.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Ostatnio probowalem w grudniu - wtedy jeszcze nie dzialalo.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
CytatAle niestety nie karta wydana w Polsce.
Michał Wochna
michalwochna napisał/a:Nie wiem jak z innymi bankami, ale właśnie kartą wydaną w BZWBK płaciłem już kilka razy
CytatWiekszosc bankow w Polsce, z wyjatkiem Inteligo i BZ WBK zdaje sie, blokuje mozliwosc transakcji zdalnych Visami Elektron, mimo, ze od jakiegos czasu wszystkie maja numer CCV.
pozdrawiam,
dzerrry