Tekst podpisu
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
Sebastian napisał/a:A gdzie sa te Tumaxy?
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
CytatWychodzi mi na to, ze ten Tumax ma tylko TTLa (nie P-TTLa) i jest odpowiednikiem Soligora PZ-42AF https://secure.soligor.com/index.php?id=5&backPID=100&L=1&tt_products=422&L=1
Tekst podpisu
mily napisał/a:A ja nie dostalem odpowiedzi ani od soligora ani od tumaxa, jakos im nie spieszno do wyjasnienia sprawy, a pisalem, ze pisze w imieniu polskiego forum uzytkownikow pentaxa
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
mily napisał/a:jeszcze jedne mutant do kolekcji:
http://cgi.ebay.com/DEDIC...1QQcmdZViewItem
Cytatmam mozliwosc aby mi ktos takie cos z us przywiozl, warto?
Tekst podpisu
mily napisał/a:a tego to juz najstarsi gorale nie wiedza :P
Cambo
Sebastian napisał/a:Wlasnie dzwonilem i napisalem do Rudimexu. Soligora DG-420 Z nie maja na magazynie (i chyba jeszcze nie mieli), maja dostac za 2 tygodnie. Zaryzykuje i biore. Przetestuje ja i wnioski umieszcze na forum :)
stopka