me super
Ż jest P... p.
soylentgreen napisał/a:Witam.
W jednym ze sklepów internetowych złożyłem zamówienie (21.03.2008) na obiektyw Zenitar-K 16mm f:2,8. Cena za szkło w sklepie wynosiła 380 zł + (płatność przy odbiorze)...
zorzyk napisał/a:zdarzenie, gdzie klient w agito kupił notebooka w promocyjnej cenie 1 zł
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
soylentgreen napisał/a:Cena za szkło w sklepie wynosiła 380 zł
.....rosyjski łącznik.....
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
#cyfrowo: system PK
# tu jest wiedza jakiej potrzebujesz #
Yashica Mat124, Canon 100d
asklop napisał/a:Po pierwsze cena na ten obiektyw nawet w Rosji osiaga cenę w okolicach 250$, a poza tym wiem z pewnego źródła, że już ich nie produkuja a tylko wyprzedają stare zapasy
Analogowo: KM; Cyfrowo: k200d;
Szklarnia: SMC-M 50/1.7, SMC-DA 18-250/3.5-6.3, odwrócony Hanimex 35/2.8 do makro, Helios
wyprawy: Kair www.rowerek-promyka.blogspot.com Jakucja www.jakucja2008.blogspot.com
Tak dla przyjemności żartujesz czy po prostu robisz sobie jaja?PrOmYk napisał/a:O, to Zenitary są produkowane w Rosji? Myślałem, że w starych DDRowskich zakładach Zeissa w Jenie...
Ło-jej.PrOmYk napisał/a:OK, tego napisu "MADE IN RUSSIA" nie da się nie zauważyć
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
perl napisał/a:Tak dla przyjemności żartujesz czy po prostu robisz sobie jaja?PrOmYk napisał/a:O, to Zenitary są produkowane w Rosji? Myślałem, że w starych DDRowskich zakładach Zeissa w Jenie...
Ło-jej.PrOmYk napisał/a:OK, tego napisu "MADE IN RUSSIA" nie da się nie zauważyć
Analogowo: KM; Cyfrowo: k200d;
Szklarnia: SMC-M 50/1.7, SMC-DA 18-250/3.5-6.3, odwrócony Hanimex 35/2.8 do makro, Helios
wyprawy: Kair www.rowerek-promyka.blogspot.com Jakucja www.jakucja2008.blogspot.com
PrOmYk napisał/a:O, to Zenitary są produkowane w Rosji? Myślałem, że w starych DDRowskich zakładach Zeissa w Jenie...
mkdexter napisał/a:Człowiek uczy się całe życie
.....rosyjski łącznik.....
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
asklop napisał/a:szczerze nie dziwie się, że podnieśli cene za to szkło. Po pierwsze cena na ten obiektyw nawet w Rosji osiaga cenę w okolicach 250$