K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
me super
PENTAX
PENTAX
Tylko, że Kodak już dawno temu przerwał ich produkcję.pawli napisał/a:Jeżeli sie nie mylę Kodak dsc ma tez ff.
PENTAX
Z tego co pamiętam, to problem leżał raczej w matrycy, która nie dawała obrazu odpowiedniej jakości.pawli napisał/a:czyżby im się nie opłacało?
pawli napisał/a:czyżby im się nie opłacało?
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Wiem. Tak tylko zapytałem. Chłopaki się tam wcześniej trochę zacietrzewili w dyskusji, więc myślałem, że wątek pralki zostanie pociągnięty.perl napisał/a:Na tym wlasnie polega żart.
piters1986 napisał/a:Wydaje mi sie że pomysł nikona w d3 jest rewelacyjny
skwara napisał/a:
Co tam jest za rewelacyjny pomysł?
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
tank102 napisał/a:Jaguar jeżeli chodzi o samochody tez nie musi sie reklamować
K100D | DA 18-55 | DA 50-200 | Wołna 50mm f/1.8
tomos napisał/a:ciekawe jak na jaguara wplynie przejecie przez indyjskie Tata Motors :D
marucha napisał/a:
Czyżby Ford sprzedawał Jaguara?
No proszę Hindusi wykupują swoich byłych kolonizatorów... Ot, akt sprawiedliwości dziejowejtomos napisał/a:ciekawe jak na jaguara wplynie przejecie przez indyjskie Tata Motors :D
To Jankesi ich też kiedyś napadli?gin z tonikiem napisał/a:No proszę Hindusi wykupują swoich byłych kolonizatorów...
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Jarek Dabrowski napisał/a:To Jankesi ich też kiedyś napadli?
l_uka napisał/a:skwara napisał/a:
Co tam jest za rewelacyjny pomysł?
po podpieciu szkla DX aparat kropuje klatke i wizjer do formatu APS. Dla odmiany Canon wymyslil sobie mocowanie EFS, ktorego w ogole z pelna klatka nie mozna uzywac (zaczepia o lustro).