pozdrawiam,
dzerrry
Olympus 35 RC, Canonet 28, Porst Compact Reflex
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
dzerry napisał/a:Filmy cz-b w 3miejskich sklepach potrafia byc 3 razy drozsze niz na allegro.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:Jaj, co Wy za sklepy tam macie! W sklepiku koło mojego domu to ceny są zazwyczaj niższe niż na allegro czy sklepach netowych. Piszę "zazwyczaj", bo porównałem tylko kilka przykładów, co do których znam ceny, bo kupowałem. Wszystko taniej, niż w to co w necie, ale może w innych przypadkach jest inaczej?
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
To chyba nie tylko w 3miescie tak jest. Standardowa cena na triksa w labie Kodaka to cos kolo 25-29 zl. Ja kiedys kupowalem triksa za 11 zl na allegro. Ceny filmo 120 to juz w ogole sa z kosmosu, bo to przeciez profi.matb napisał/a:Jaj, co Wy za sklepy tam macie!
pozdrawiam,
dzerrry
kefa napisał/a:Ostatnio kupiłem tam Kodaka pro BW za 10 zl
matb napisał/a:A! Za Kodaka Portre 400 (tylko nie pamiętam czy NC, czy VC) to płaciłem 12zł. Chyba... W każdym razie na bank nie więcej niż 15.
CytatTo shit niewart nawet tej ceny.
kefa napisał/a:@lipalipski co w takim polecasz mi początkującemu z czarno-białych negatywów?
Stachu, wywojke na pare klisz moge Ci spokojnie odlac. Utrwalacz mozesz wziasc od brataStachu napisał/a:Z odczynnikami na razie się wstrzymam.
pozdrawiam,
dzerrry