Jarek Dabrowski napisał/a:fafniak ma i chwali, jak chcesz zerknąć na parę skanów z kliszy to prosie: www.dojarek.com/tmp/85
Jarek Dabrowski napisał/a:
<spam mode>
Jakby co, to:
http://cgi.ebay.com/ws/eB...em=290050120679
</spam mode>
Jarek Dabrowski napisał/a:nie wiem tylko, czy nie za długi dla Ciebie
Jarek Dabrowski napisał/a:na pewno się zmieścisz w budżecie, nawet wliczając przesyłkę zza oceanu
koczy.info - moja fotografia uliczna
dan napisał/a:Zbierasz kase na czyszczenie F 135?![]()
Zbigniew napisał/a:No niby długość się nie liczy ... Ogólnie nie niepokoi mnie 100 zamiast 85mm, bo w teorii bokeh powinien być lepszy. Gorzej ze światłem. Poza tym dużo naczytałem się dobrego o 85/2 i musiałbym obczaić na co stać setkę![]()
Zbigniew napisał/a:Jarek Dabrowski napisał/a:na pewno się zmieścisz w budżecie, nawet wliczając przesyłkę zza oceanu
Hmmm, a może coś jeszcze zostanie na fajki?![]()
Zbigniew napisał/a:Czy przesyłka = paczka + statek ? ;>
Jarek Dabrowski napisał/a:Zbigniew napisał/a:Czy przesyłka = paczka + statek ? ;>
Tak, kosmiczny![]()
A poważnie, to wodą nie wysyłam, za długo.
Takie lekkie szkło, puszczone samolotem, ubezpieczone dla zasady na $30 (pozdrawiam pocztę polską), to ok. $20 za wysyłkę.
Zbigniew napisał/a:wydaje się, że manualne szkło do portretów to dobry pomysł
Zbigniew napisał/a:Na allegro leżakuje również Chinon MC 50/1,4
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Jako alternatywę można spróbować do 50/1.4 podpiąć TC 1.4. Sam jestem ciekaw takiego zestawienia - pewnie za jakiś czas spróbuję
klimecki napisał/a:hehe ja mam taki hand-made 77/1.8 tzn. rikenon 55/1.4+tc 1.4 tamrona:), jakby na to nie patrzec to wersja mocno limitowana;]
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Tekst podpisu