Arti napisał/a:masz sentyment do fotografowancyh osób
Moje wypowiedzi są subiektywne, odmawiam udzielania innych.
Pentax K100D K-50
Yashica Mat124, Canon 100d
Ż jest P... p.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Pozdrawiam
Arti
zorzyk napisał/a:armatka w tle (czy co tam to jest) nie buduje nastroju
Pentax K100D K-50
Myślę że tą wypowiedzią naprowadziłeś Wojtka na właściwą drogę. Gratuluję. Konstruktywna krytyka... Zgadzam się że miernie się nam kolega zaprezentował, jednak należy pamiętać że Wojtek nie potrafi robić zdięć, co zaznaczył, i prawdopodobnie przyjmie krytykę i ewentualne wskazówki. Tymczasem powoli przechodzimy na innego autora.Eldred napisał/a:Bo są Fotografie, Zdjęcia, i pstryki...
Grzegorz
NEX-5 | SEL-16F28 | SEL-1855 | LMA-PK-EM z Cosiną 100/3.5 Macro oraz Tokiną 75-300/4.5-5.6
Cytatwojtas29, pokazujesz światu te zdjęcia, bo Tobie sie spodobały, bo masz sentyment do fotografowancyh osób, miejsc itp. Ale dla tego świata, czyli m.in. nas, to jest kolejne nieznajome zdjęcie, któremu ktoś zrobił krzywdę sznurkiem, które ma paskudny cień na twarzy jak szramę. I twierdzenie, że Ty chciałeś takiego światła nie zmieni faktu, że ono jest paskudne.
k-3 +18-135
wojtas29 napisał/a:Jestescie ambitni, silnie zmotywowani i fotografie traktujecie bardzo powaznie. Brak wam przez to dystansu.
Ja jestem tylko początkującym amatorem, nie mam duszy artysty (przynajmniej na trzeźwo) i poprostu lubie sobie czasem popstrykac.
Artur
K10D (klin, raster) + MZ-7 (jeszcze bez klina)
Pentax DA 18-55mm AL II + Tamron 28-75/2.8 + Auto Chinon MC 50/1.4 + Auto Revuenon MC 135/2.8
Lord napisał/a:staram się pracować nad swoim fotografowaniem
Pentax K100D K-50
Oglądałeś Smurfy? Jeżeli oglądałeś (a ja kiedyś nie przepuściłem żadnego odcinka ) to pamiętasz, że wśród nich był taki jeden, któremu zawsze wszystko przeszkadzało... zapomniałem.... jak on miał na imię?wojtas29 napisał/a:Nie sądziłem, że ktos tak uparcie bedzie katowac, przypadkową tresc zdjec.
Ż jest P... p.
Skoro sam uważasz te zdjęcia za przypadkowe, to po co pokazywałeś? Wraca pytanie, które zadał matb na początku. Skoro dałeś zdjęcia do działu "Foto do oceny", to musisz się liczyć z tym, że ktoś to oceni.wojtas29 napisał/a:Nie sądziłem, że ktos tak uparcie bedzie katowac, przypadkową tresc zdjec.
wojtas29 napisał/a:Ja jestem tylko początkującym amatorem, nie mam duszy artysty (przynajmniej na trzeźwo) i poprostu lubie sobie czasem popstrykac.