6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Cambo
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
fotonyf napisał/a:Ale chyba negatywów srebrowych to tym się chyba nie da skanować.....
fotonyf
fotonyf
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
dan napisał/a:fotonyf, jakosc z V500 ze sredniego jest IMHO swietna jak na te cene. Nawet z malego obrazka jest przyzwoicie - jestem do tego stopnia zadowolony, ze jakos przestalem myslec o Nikonie LS-50.
Kilka sampli:
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
SQ6GIT napisał/a:Dan, te sample chyba są ze średniego
SQ6GIT napisał/a:czy masz jakieś z małego obrazka?
dan napisał/a:
Prosto ze skanera
dan napisał/a:
Robilem nawet porownanie z dedykowanym Nikonem - powinno byc gdzies w tym dziale.
dan napisał/a:
Aha - skanowanie malego obrazka przy uzyciu standardowych ramek jest wkurzajace. Ja mam taka szybke z betterscanning.com i jest o wiele wygodniej! A do sredniego mam cala ramke od nich - to jest dopiero wypas...
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
espresso napisał/a:robiłes kiedys porównanie?
SQ6GIT napisał/a:Może faktycznie odpuszczę dedykowany
SQ6GIT napisał/a:Czyli co, masz jednak Nikona i Epsona? Zrozumiałem że samego Epsona.
SQ6GIT napisał/a:No, ale co kokretnie ułatwia? Albo co ramki utrudniają ?
espresso napisał/a:Możesz coś wiecej?
espresso napisał/a:
Powiedz z jakiego szkiełka to pochodzi?