Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
"Living is easy with eyes closed"
Michu napisał/a:Ad1. Też się zastanawiam, po co nowy soft. Chyba, że są jakieś bugi.
Ad2. Oprócz tego, co wymienił L_uka jest jeszcze Bible lite. Ale mam wrażenie, że produkuje jakieś dziwne artefakty.
CytatAd4. Co kolwiek by nie mówić (że mały wizjer, mały bufor i głupi odgłos lustra), to odkąd go mam tak jakoś przestały mnie interesować nowe puszki.
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
jerz napisał/a:Dam jeszcze upust mojemu malkontenctwu: pucha przyzwoita, ale (poza TTLem, z ktorego swiadomie zrezygnowalem i troche zaluje ;) brak mi mozliwosci przypisania pod przyciskiem "OK" funkcji wyboru pomiaru swiatla.
CytatBez sensu tak sie przekoywac przez menu, kiedy ten przycisk jest praktycznie niewykorzystany... wiecej grzechow nie pamietam - jade focic do lasu :)
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
plwk napisał/a:Przydałaby się aktualizacja softu przywracająca, kretyńsko wyłączoną, obsługę lamp z TTL.
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:
najtansza lampe z P-TTL mozna kupic za cos kolo 500 zl
sołtys napisał/a:aa gdzie taką można sobie obaczyć? szukałem nieco ii nic w sumie nie znalazłem
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F