kasetka, kadyszka, a sloikow jak u babci w piwnicy
byjek napisał/a:ja nie mam pojecia jak wy szukacie
Szukają z bagnetem K. To zdaje się inny bagnet, niż w SIgmie SD14.byjek napisał/a:znajomy ma to szklo z sd14
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
CytatThank you for your interest in Sigma products.
We are expecting a late June release on the lenses in Pentax mounts and the
price should be similar if not the same to other mounts.
We apologize for the wait and any inconvenience this may have caused.
Desiree Gaige
Customer Service Department
Sigma Corporation of America
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
- testy na brokatowe.pl mnie nie interesują, wielokrotnie udowodnili swój brak profesjonalizmu i obiektywizmu. Zwyczajnie nie wierzę w rzeczy które wypisują. Poczekam na testy z bardziej wiarygodnych źródeł.bbartlomiej napisał/a:Test już od dawna na optyczne.pl jest.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
NX1000 :: NX5 :: NX 16 mm :: NX 30 mm :: NX 18-55 mm :: NX 20-50 mm :: Samyang 8mm f2.8
bbartlomiej napisał/a:ta sigma ma praktyczniejszy zakres ogniskowych
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
bbartlomiej napisał/a:ta sigma ma praktyczniejszy zakres ogniskowych.
NX1000 :: NX5 :: NX 16 mm :: NX 30 mm :: NX 18-55 mm :: NX 20-50 mm :: Samyang 8mm f2.8
nikon, fufu, oly
http://www.krysiak.biz/ http://grendel.maxmodels.pl the most important equipment in your bag is your attitude