ahammer napisał/a:Gdyby wpuszczali ze wszystkim w tym z lustrzankami to jak tu się bawić?
na the cure od ktorego zaczal sie ten watek tez bylo takie obostrzenie, a Contaksa wnioslemCytat- aparat bez wymiennego obiektywu (Einsturzende Neubauten w Warszawie)
pozdrawiam,
dzerrry
Canon A60, Canon S3 IS, Pentax K200D, SMC Pentax DA 18-55 AL II, SMC Pentax-FA 50mm f/1.4, SMC Pentax-M 50mm f/1.7, Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD Macro, Close Up +4, grip, filtry i inne drobiazgi
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb, to wszystko zalezy od pana, ktory bedzie Cie macal. Podejrzewam, ze jak pokazesz, ze na film, to padna ze smiechu i Cie puszcza? Jedziesz na openera?matb napisał/a:A można na Openera wnosić lustrzankę analogową?
pozdrawiam,
dzerrry
matb napisał/a:A można na Openera wnosić lustrzankę analogową?
Canon A60, Canon S3 IS, Pentax K200D, SMC Pentax DA 18-55 AL II, SMC Pentax-FA 50mm f/1.4, SMC Pentax-M 50mm f/1.7, Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD Macro, Close Up +4, grip, filtry i inne drobiazgi
Na Babie Doly to bedzie jakies 40 minut kolejka i pewnie 20 minut autobusem.matb napisał/a:a z Gdańska do Gdyni to podobno rzut beretem
pozdrawiam,
dzerrry
Na allegro jest taniej. Nawet za 190 mozna wyhaczyc Ale tydzien po openerze bedzie bardzo fajny festiwalik w Redzie - super miejsce. http://www.rafineria.net/index.phpCytatCeny biletów wstępu zobaczyłem i już wiem, że mnie to nie interesuje
Co to znaczy miec mozliwosc zalatwienia akredytacji? Trzeba byc z gazety?peegva napisał/a:ak macie możliwość załatwienia akredytację, to warto
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:bardzo fajny festiwalik w Redzie
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Co to znaczy miec mozliwosc zalatwienia akredytacji? Trzeba byc z gazety?
Hmmmm Trojmiasto nie jest takie duze, na jakie mogloby sie wydawac Sprobuje...CytatJak się ma jakieś znajomości z kimś, kto zajmuje się organizacją lub przygotowaniem takiej imprezy, to jak najbardziej można po znajomości wystarać się o taką akredytację.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Hmmmm Trojmiasto nie jest takie duze, na jakie mogloby sie wydawac Sprobuje...
dan napisał/a:Scianka - hmmm...
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF