djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Dn'tSLn napisał/a:
Statyw wybrałem i nie mam zamiaru się z Wami sprzeczać o to czy wybór ten jest trafny
To po co w ogóle pytasz kogokolwiek o zdanie? Oczekujesz opinii innych czy tylko entuzjastycznego potwierdzenia Twojego wyboru?
Dn'tSLn napisał/a:
mój Velbon Sherpa 600R jest raczej statywem który powinno się nosić w odpowiednim pokrowcu na ramieniu
Na dłuższe trasy po górach? Znacznie lepiej przytroczyć go do plecaka. Wiem, bo sam używam Sherpy 600 i im dłużej jej używam, tym bardziej jestem przekonany, że lekki Velbon, którego wcześniej miałem był pomyłką.

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
djack napisał/a:
Na dłuższe trasy po górach? Znacznie lepiej przytroczyć go do plecaka.

:mrgreen:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Również mam lekki statyw i ponieważ okazał się w warunkach terenowych pomyłką kupiłem sobie do zabierania w góry coś trochę cięższego.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Dn'tSLn napisał/a:
k***, człowieku!
Dn'tSLn napisał/a:
Ile razy mam Ci tłumaczyć że takie są moje wymogi i ch*** mnie obchodzi co ty o tym sądzisz.
Dn'tSLn, czerwony paseczek pojawia Ci się pod avaterem. Nie jesteśmy dziećmi i jak chcesz usłyszeć wiązankę, to Ci możemy podesłać... Ostrzegam, ze takie zachowanie nie będzie tolerowane!

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Dn'tSLn napisał/a:
k***, człowieku!
Dn'tSLn napisał/a:
ch*** mnie obchodzi
Dn'tSLn napisał/a:
mam w dupie
Dn'tSLn napisał/a:
na widok wypowiedzi debila który j** sobie jakieś farmazony

Dn'tSLn napisał/a:
Taak chce dostać ostrzeżenie

Prosze bardzo, ładnie na nie zapracowałeś.

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
matb napisał/a:
:mrgreen:
No przeciez napisałem "na dłuższe trasy" :mrgreen: , a to było tylko przejście z przystanku do schroniska. Potem miałem przytroczony.

Skocz do: