Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
K10D | MZ-5n | MZ-M
PiotrB. napisał/a:jaka jest w tej chwili cena FGZ 360?
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Cambo
http://thewalledgarden.eu
"I can picture in my mind a world without war, a world without hate.
And I can picture us attacking that world because they'd never expect it."
Stanislaw Boryn napisał/a:W kazdym badz razie moze się komus przyda jako ze sam rozwazam kilka lamp w nim przedstawionych:
LINKA
Canin napisał/a:Sigmy DG wymagają upgrade wykonywanego w serwisie aby poprawnie współpracowały ze 100d - no chyba że to z jakiejś nowszej serii.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Zadzwoniłem ponownie do serwisu Sigmy w sprawie upgradu Sigmy DG Super, by mogła współpracować z K100D. W chwili obecnej wysyłają do Japonii, odpłatnie. Za 1-1,5 miesiąca bedą mieli sprzet by to robić na miejscu.
"Living is easy with eyes closed"
No jest . Na szczęście mam lampe Pentaxa 540. Ale druga też się przyda, chyba że sprzedamsołtys napisał/a:chociaż tyle, że jest nadzieja
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:(...) chyba że sprzedam
marucha napisał/a:a za ile?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:mam lampe Pentaxa 540
argawen napisał/a:Cena...nie wiem, 600-700 jakby co.
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz
Tak dobrze to nie ma, rozmawialiśmy o Sigmie EF 500 DG Super. Niestety, ona nie współpracuje z K100D. Rozmawiałem z serwisem Sigmy, na razie z ta usterką wysyłają do Japonii. Posłałem e-maila do K-Consult z zapytaniem, co zrobić z tym "felerem". Zobaczymy co odpowiedzą. Jak będzie to dosyć kosztowne, to chyba się jej pozbędę.hamster napisał/a:Czy ja dobrze widzę; chodzi o Pentaxa AF-540 FGZ? a dlaczego chciałbyś ją sprzedawać?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki