muciaq  Dołączył: 01 Wrz 2007
Plecak jest bardzo wygodny jak sie dlugo lazi, bo bierzesz aparat na szyje i czy sie schylisz, czy podskoczysz, to Ci nic nie lata u boku ani nie przeszkadza.
Z drugiej strony czasem denerwuje co raz sciagac go z plecow, wyciagac aparat, zrobic 2 zdjecia i znowy chowac... No i w plecy goraco...
Ale tu znowu zalety sie pojawiaja: jest tak duzy i pojemny, ze mamy gdzie piwo trzymac ^^

Windman  Dołączył: 25 Maj 2008
Może SLING Shot lowepro

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
muciaq napisał/a:
bierzesz aparat na szyje i czy sie schylisz, czy podskoczysz, to Ci nic nie lata u boku ani nie przeszkadza
U boku to może i nie, ale za to na szyi.

muciaq  Dołączył: 01 Wrz 2007
djack napisał/a:
muciaq napisał/a:
bierzesz aparat na szyje i czy sie schylisz, czy podskoczysz, to Ci nic nie lata u boku ani nie przeszkadza
U boku to może i nie, ale za to na szyi.

to zalezy jeszcze jak sie nosi ;P

PrzemoWu  Dołączył: 07 Paź 2007
Ja mam dwa kompakty w jednej malutkiej torbie hama + filmy w niej + światłomierz w kieszeni :P Oba aparaty są zwrócone plecami do siebie tak by się nei stukały obiektywami :P

luhso  Dołączył: 22 Maj 2008
Czyli wszystko jasne.

Proszę moderatorów o zamknięcie/usunięcie tematu.

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Czemu zaraz usuwać? Ludzie się napisali, może dzięki temu ktoś to jeszcze kiedyś przeczyta, może nawet będzie chciał kontynuować wątek.

256mb  Dołączył: 26 Maj 2008
Niektóre obiektywy wysuwają się podczas przenoszenia jak są skierowane do dołu. Nie wiem czy dla takich to jest dobra pozycja.

Skocz do: