Wszystko zależy od tego, ile wart jest tzw. święty spokójPrzemekbelch napisał/a:Wszystko zależy od szczęścia. (czyt. tutaj niefart)
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
argawen napisał/a:Mój pierwszy DSLR Pentaxa był z USA. DS był tańszy o 1300 zł. Ale po dwóch latach( chyba po deszczu) padła płyta główna. Koszt wymiany płyty sięgał 2000 zł. Od tej pory kupuje w kraju. Co innego szkła.
piotr_luk napisał/a:Wszystko zależy od tego, ile wart jest tzw. święty spokój
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
newman napisał/a:Wczoraqj wieczorem pół godziny działał.
newman, aparat ma działać zawsze, nie czekaj i wal jak najszybciej do serwisunewman napisał/a:Teraz po powrocie z pracy nie działał, pokombinowałem, i działa
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Moze jakaś tasiemka wysuneła się. Zadzwoń do Apollo. Zapytaj, czy nie mogą otworzyć korpus i zobaczyć co z tasiemkami.newman napisał/a:Nie działa (jest mocno zwieszony), po czym kilka razy próbuję 'sposobu', i zaczyna działać, robi jedną-dwie fotki, i znów nic. Wczoraqj wieczorem pół godziny działał.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
piotr_luk napisał/a:newman, aparat ma działać zawsze, nie czekaj i wal jak najszybciej do serwisu