Cambo
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
milo napisał/a:Ja mam X-230 i jestem bardzo zadowolony. Ale w sumie ostatnio za czyms lepszym, ale tez 2+1 sie rozgladalem, co polecacie?
Cambo
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
Przemekbelch napisał/a:http://www.allegro.pl/ite...herry_wood.html
- będziesz cholernie zadwolony.
jagielus napisał/a:Logitech był dla mnie jakiś taki "płytki"
jagielus napisał/a:X-230 to fajne głośniki ,może się okazać że zmiana na inne w klasie do 200zł to będzie dla Ciebie tylko kosmetyka...
Cambo
R1 + K10D, R7
Cambo
milo napisał/a:czyli musze sie zaczac rozgladac za z-2300 ...
R1 + K10D, R7
sebos17 napisał/a:masz kase kupujesz
srutututu
macioh napisał/a:Prodigy HD2 albo Prodigy 7.1 Hi-Fi. A jeśli grasz, to Asus Xonar DX
R1 + K10D, R7
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:A co powiecie na Gigaworks T20?
R1 + K10D, R7
dzerry napisał/a:A co powiecie na Gigaworks T20?
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
jagielus napisał/a:Trzeba po prostu odsłuchać każde z osobna i wybrać te , które pasują najlepiej.
Cambo
Dlatego zastanawiam sie nad glosnikiami, bo wlasnie w ten sposob spalilem sobie wzmacniacz. Podlaczanie komputera do zewnetrznego wzmacniacza, bez wczesniejszych pomiarow, to rosyjska ruletka. Gdy szukalem serwisu dla mojego wzmacniacza, gadalem z jednym serwisantem, ktory jak mu tylko powiedzialem, ze mam zepsuty wzmacniacz, bo podlaczylem... on mi przerwal w pol slowa i powiedzial: "komputer?". Podobno nie ma tygodnia, zeby ktos z tym do niego nie przychodzil. Radze skrajna ostroznosc. W szczegolnosci jesli komputer i wzmacniacz sa na innych gniazdkach i nie daj boze do radia podlaczona jest kablowka.TomaSzSz napisał/a:A ja polecam podpiąć pod komp wieżę z reguły każdy ma jakiś zestaw audio
pozdrawiam,
dzerrry
Cambo