macioh  Dołączył: 28 Gru 2006
Kapitalny mecz. Holendrzy w dogrywce praktycznie nie istnieli.

Matti  Dołączył: 07 Kwi 2008
Cieszę się, że wygrali lepsi, tak jak pisałem o tym wczoraj przed meczem 8-) Nasi bracia Słowianie pokazali miejsce w szeregu Holendrom i to było piękne. Młodość i ambicja pokonała rutynę. Brawo jeszcze dla Rosjan. Dzisiaj czekam na zwycięstwo Hiszpanii...

[ Dodano: 2008-06-22, 08:50 ]
YellowLabel napisał/a:
a jak mówiłem, że rosja nas zaskoczy to NIKT mi nie chciał wierzyć ^^
ale.. nie chwalmy dnia przed zachodem

chyba nie byłeś odosobniony w tej opinii :-)

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Ech szkoda... :-/

Matti  Dołączył: 07 Kwi 2008
dan napisał/a:
Ech szkoda... :-/

Ee tam nie załamuj się, dzisiaj jesteś za Italią? Czy tak jak ja?

cynamonowy  Dołączył: 16 Lip 2007
sie porobiło i komu tu teraz kibicować...

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
eee yyy, nie mam pojęcia. Chyba już tylko Hiszpanii no i Turkom (którzy pewnie sięgną po trofeum) ;)

Matti napisał/a:
Ee tam nie załamuj się, dzisiaj jesteś za Italią? Czy tak jak ja?

Za Hiszpania oczywiscie!

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Jak można być "za Italią"? Za bardzo mi Paolo Rossi podpadł, żeby teraz niebieskim kibicować :-P

cynamonowy  Dołączył: 16 Lip 2007
dan napisał/a:
Za Hiszpania oczywiscie!

popieram. Szkoda że Chorwacja odpadła i Czechy również.

macioh  Dołączył: 28 Gru 2006
Co za mecz, przespałem większość. TV wyłączyłem 10 minut przed końcem regulaminowego czasu.

A610  Dołączył: 15 Sie 2007
macioh napisał/a:
Co za mecz, przespałem większość. TV wyłączyłem 10 minut przed końcem regulaminowego czasu.

Ja posłuchałem rady Bońka, który po ok. 10 minutach przewidział 0:0... i wróciłem na karne.

JSW  Dołączył: 20 Lip 2006
YellowLabel napisał/a:
nie no, masakra. Teraz jeszcze bardziej nie cierpię Rosji.. za wyeliminowanie mojej kochanej Holandii ^^

Opanuj sie prosze z tymi osobistymi negatywnymi emocjami pod adresem calych narodow.

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
A610 napisał/a:
macioh napisał/a:

Ja posłuchałem rady Bońka, który po ok. 10 minutach przewidział 0:0... i wróciłem na karne.

boniek wczoraj powiedział - "no nawet ja nie wiem co powiedzieć!" po czym smucił 15minut bez przerwy. naprawdę tego faceta powinni wysłać daleko, daleko stąd. zagaduje jakimiś głupotami akcję, że ten drugi co z nim siedzi nie może mówić co się dzieje na boisku. nienawidzę tej grupki fachowców bońka, lato, starego smolarka i hajto.

Ej, Boniek wczoraj nie byl taki zly! (jak zwykle bywa).

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
Nie dość że nie byl zły "... statystyka się pomyliła .." :-) , to jeszcze obiektywny o co w meczu
z Italią ciężko .

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Boniek był imho okej, czasami dość śmieszny.
Cytat
Mi się wydaje, że statystyka się pomyliła.
Kto strzela trzy bramki, robi dobrze swojej drużynie

Za to studia nie jestem w stanie oglądać. Wystarczyło mi kilka wypowiedzi Hajty i Świerczewskiego.
*puf*

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
A słyszeliście, że Ballack będzie teraz w Realu?

http://www.esv-walburg.de...ack_zu_Real.jpg

:mrgreen:

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
JSW napisał/a:
YellowLabel napisał/a:
nie no, masakra. Teraz jeszcze bardziej nie cierpię Rosji.. za wyeliminowanie mojej kochanej Holandii ^^

Opanuj sie prosze z tymi osobistymi negatywnymi emocjami pod adresem calych narodow.

powiedziałem swoje zdanie.
Mogę to zrobić, jako, że żyjemy w wolnym kraju. Nie namawiam nikogo do moich poglądów ani przekonań.

ps.
swoją drogą, boniek ośmieszył trochę swoją osobę na tych mistrzostwach. Wiem, wiem. Był dobrym piłkarzem. Ale teraz robi z siebie takiego wielkiego.. chama arystokratę który to wszystkie rozumy ludziom pozabierał.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
YellowLabel napisał/a:
powiedziałem swoje zdanie.
Mogę to zrobić, jako, że żyjemy w wolnym kraju. Nie namawiam nikogo do moich poglądów ani przekonań.

Ale mogłeś kogoś obrazić.
Po co? :-(

YellowLabel napisał/a:
chama arystokratę który to wszystkie rozumy ludziom pozabierał.

Mocne slowa. I po co?

Skocz do: