Cieszę się, że wygrali lepsi, tak jak pisałem o tym wczoraj przed meczem Nasi bracia Słowianie pokazali miejsce w szeregu Holendrom i to było piękne. Młodość i ambicja pokonała rutynę. Brawo jeszcze dla Rosjan. Dzisiaj czekam na zwycięstwo Hiszpanii...
[ Dodano: 2008-06-22, 08:50 ]
YellowLabel napisał/a:
a jak mówiłem, że rosja nas zaskoczy to NIKT mi nie chciał wierzyć ^^
ale.. nie chwalmy dnia przed zachodem
Co za mecz, przespałem większość. TV wyłączyłem 10 minut przed końcem regulaminowego czasu.
Ja posłuchałem rady Bońka, który po ok. 10 minutach przewidział 0:0... i wróciłem na karne.
boniek wczoraj powiedział - "no nawet ja nie wiem co powiedzieć!" po czym smucił 15minut bez przerwy. naprawdę tego faceta powinni wysłać daleko, daleko stąd. zagaduje jakimiś głupotami akcję, że ten drugi co z nim siedzi nie może mówić co się dzieje na boisku. nienawidzę tej grupki fachowców bońka, lato, starego smolarka i hajto.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
nie no, masakra. Teraz jeszcze bardziej nie cierpię Rosji.. za wyeliminowanie mojej kochanej Holandii ^^
Opanuj sie prosze z tymi osobistymi negatywnymi emocjami pod adresem calych narodow.
powiedziałem swoje zdanie.
Mogę to zrobić, jako, że żyjemy w wolnym kraju. Nie namawiam nikogo do moich poglądów ani przekonań.
ps.
swoją drogą, boniek ośmieszył trochę swoją osobę na tych mistrzostwach. Wiem, wiem. Był dobrym piłkarzem. Ale teraz robi z siebie takiego wielkiego.. chama arystokratę który to wszystkie rozumy ludziom pozabierał.