nieustannie pozdrawiający, nieustannie pytający
szadok
wiele rzeczy wiem, wiele rzeczy znam... a szystkie one nic nieznaczące, nieważne bądź głupie...
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Trochę szkiel i żelastwa
równolegle.Cytatto jest równolegle czy prostopadle w stosunku do dłuższego boku szyby?
Diody odpadają, bo tam jest świetlówka - to zimna katoda się chyba nazywa, nie..?plwk napisał/a:Po wielkości widać, że równoległe do dłuższego boku czyli mogą być uszkodzone diody albo taśma.
ano właśnie coś tak w googlach plusteki często wyskakują z tymi pasamirafalf napisał/a:Mam to samo ze swoim U12B, nie używałem przez jakiś czas i teraz mam też podobne pasy, ehh.
szadok
wiele rzeczy wiem, wiele rzeczy znam... a szystkie one nic nieznaczące, nieważne bądź głupie...
szadok napisał/a:Diody odpadają, bo tam jest świetlówka - to zimna katoda się chyba nazywa, nie..?
Pozdrawiam
plwk napisał/a:
Świetlówka oświetla skanowany dokument ale odczyt to jest chyba przez fotodiody.[...]
Układ poniżej soczewki to jest to co nazwałem fotodiodami.
szadok
Pozdrawiam