Motory,aparaty,lornetki,latarki,
rbucz napisał/a:polskie prawo nakazuje dystrybutorom urządzeń powszechnego użytku załączać instrujcję po polsku... Foto-technika dała ciała...
Każdy problem ma swoje rozwiązanie, zatem
jeżeli nie ma rozwiązania to nie ma problemu.
K100D Super, Metz 48, trochę manualnych M42
aflinta napisał/a:Skąd pewność, że lampa pochodzi od polskiego oficjalnego dystrybutora?
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
natus napisał/a:z moim metzem 48 od agito nie ma polskiej instrukcji
napisałem maila w tej sprawie do fototechniki
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Przemekbelch napisał/a:To Cie nie interesuje. Kupiłeś w polskim sklepie i to się liczy.
Każdy problem ma swoje rozwiązanie, zatem
jeżeli nie ma rozwiązania to nie ma problemu.
plwk napisał/a:natus napisał/a:z moim metzem 48 od agito nie ma polskiej instrukcji
napisałem maila w tej sprawie do fototechniki
Kupiłeś w agito i to ono, jako sprzedawca, ma obowiązek sprzedać towar z polską instrukcją.
CytatOK, ale skąd wiadomo gdzie sklep zakupił lampę, może nie od fototechniki? Więc czemu bluzgać za brak instrukcji dystrybutora, skoro lampa nie pochodzi od niego? W tym przypadku jest to problem sklepu.
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
natus napisał/a:...napisałem maila w tej sprawie do fototechniki, bo na pudełku jest nalepiona ich naklejka...
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
Przydaje się, kiedy trzeba szybko "wyprostować" lampę.rbucz napisał/a:Wady - zauważone po kilku godzinach zabawy:
- po co komu specjalny guzik blokujący głowicę w położeniu "na wprost", który trzeba nacisnąć aby zmienić jej położenie ? Niewygodne i niepotrzebne. Ale w sumie drobiazg.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited