Pomacaj sobie tutaj.Asahi napisał/a:bo tez zamowilem a jeszcze troche musze poczekac, wiec chociaz okiem "pomacam"
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Miłośnik pełnej klaty
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Potem 50-150/2.8, 70-200/2.8. W dodatku te dwa szkła tylko HSM(SDM). Będą wykastrowane ze śrubokręta. Było już o tym na forum.Asahi napisał/a:ale do Pentaxa zadna jeszcze nie ma, pierwsza ma byc S 50/1.4
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
tak, ale Sigmy 10-20 nie kupuje sie dla 20mm, tylko raczej dla tych 10mm To szkla o zupelnie innym przeznaczeniu...mysleFraZa napisał/a:Będzie widoczna różnica w jakości w porównaniu z pentaxem 12-24, sigmą 10-20? oczywiście na jego korzyść
50-ka tez tylko HSM.argawen napisał/a:W dodatku te dwa szkła tylko HSM(SDM)
Miłośnik pełnej klaty
Asahi napisał/a:Meggido, z tego co wiem, z tym obiektywem najlepiej jest podchodzic jak najblizej do obiektu