bEEf napisał/a:A ja idę jutro na Sciankę, ha!
dan napisał/a:Gdzie, w Lodzi?
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:Atmosfera w klubie mega kameralna, być może da się z chłopakami piwko chlupnąć
bEEf, jakbys chlupal te piwka, to spytaj sie Cieslaka co z tym DVD Lenny Valentino, co?bEEf napisał/a:Atmosfera w klubie mega kameralna, być może da się z chłopakami piwko chlupnąć
pozdrawiam,
dzerrry
dan napisał/a:
Wpadlbym, ale w baku ledwo chlupocze
Cambo
dzerry napisał/a:bEEf, jakbys chlupal te piwka, to spytaj sie Cieslaka co z tym DVD Lenny Valentino, co?
Cieslak to moim zdaniem najlepszy polski gitarzysta. On potrafi chyba kazdy dzwiek z gitary wydobyc.bEEf napisał/a:Nie wiedziałem, że są tacy dobrzy na koncertach.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Cieslak to moim zdaniem najlepszy polski gitarzysta. On potrafi chyba kazdy dzwiek z gitary wydobyc.
Canon A60, Canon S3 IS, Pentax K200D, SMC Pentax DA 18-55 AL II, SMC Pentax-FA 50mm f/1.4, SMC Pentax-M 50mm f/1.7, Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD Macro, Close Up +4, grip, filtry i inne drobiazgi
Canon A60, Canon S3 IS, Pentax K200D, SMC Pentax DA 18-55 AL II, SMC Pentax-FA 50mm f/1.4, SMC Pentax-M 50mm f/1.7, Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD Macro, Close Up +4, grip, filtry i inne drobiazgi
Emes,emzetka i kilka słoików..
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
Zarjanistka była kiedyś na rozdaniu nagród miasta Sosnowca (rok temu) w Teatrze Zagłębia. Coś często tu bywa, chyba nas lubi.gezaj napisał/a:kilka dni temu szedłem na Agę Zaryan. Ponieważ chciałem wziąć aparat pomyślałem że dowiem się, czy aby nie będzie tak, że nie będę mógł absolutnie wejść na koncert z aparatem i byłby problem gdzie go zostawić.
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Naprawde Ci sie wydaje, ze muzycy zajmuje sie takimi p*****? Najczesciej to sa zakazy i sankcje wprowadzane przez organizatora koncertu. Co prawda czasem dzieje sie to w porozumieniu z artysta, ale najczesciej to jest zwykla standardowa procedura organizatora. Jesli sam muzyk wyraznie wyraza zyczenie zakazu, to sa zwykle fanaberie. Np na koncertach Shakin Stevensa, nawet jak masz akredytacje, nie wolno fotografowac stop, ktore zreszta sa zasloniete 10cm "parawanikiem".SeizeThePicture napisał/a:jagielus, dokładnie, fanaberia artystów i charyzmatyczność - od tego to zależy.
pozdrawiam,
dzerrry