Co jest przyczyną powstawania "kręgów zbożowych"?
Wiry plazmy
7% Complete
5 (7%)
Człowiek
56% Complete
37 (56%)
Działania militarne
4% Complete
3 (4%)
Pozaziemskie cywilizacje
21% Complete
14 (21%)
Inna przyczyna
10% Complete
7 (10%)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Te kręgi wydeptali ludzie w malignie po zastosowaniu niewłaściwych antybiotyków.

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
plwk, :mrgreen: :-B

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
alkos napisał/a:
mam dokladnie tak samo... w dziecinstwie potrafilem lezec 2x w roku w szpitalu na zapalenie pluc / zatoki - od 8 lat nie biore antybiotykow i JESLI juz zaskoczy, przeziebienie trwa u mnie 2 dni...

Mam dokładnie tak samo...

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
I ja.

Przemekbelch  Dołączył: 05 Lut 2008
Już nie wspominając, że przyjmowanie antybiotyków (szczególnie w większych ilościach) potrafi wychodować takie grzyby w naszym ciele, że szkoda gadać.

motaba_virus  Dołączył: 16 Mar 2008
Przemekbelch napisał/a:
Już nie wspominając, że przyjmowanie antybiotyków (szczególnie w większych ilościach) potrafi wychodować takie grzyby w naszym ciele, że szkoda gadać.

a najgorsze ze te grzyby zyja w nas caly czas tylko sa niesmiale i nie chca sie ujawniac tylko od czasu do czasu jakis krag w zbozu wygniota ;-) :mrgreen:

motaba_virus, niestety, chcą się ujawniać. Np. Candida.

motaba_virus  Dołączył: 16 Mar 2008
Przemekbelch, ale to tylko jak wytluczesz te nasze sympatyczne bakterie saprofityczne np. biorac antybiotyki :-)

Zwalczenie Candidy, jak już się jej nabawisz- to jak walka z wiatrakami.

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
plwk napisał/a:
Te kręgi wydeptali ludzie w malignie po zastosowaniu niewłaściwych antybiotyków.
To może umówmy sie w końcu, że to wiry plazmy powstałe w wyniku działań militarnych podjętych przez człowieka porwanego przez pozaziemskie cywlizacje. I ten człowiek był w malignie po zażyciu antybiotyków. Myślę, że w porównaniu z "innymi przyczynami" to nie jest naciągana teoria. ;-)

pjak  Dołączył: 28 Kwi 2008
Może nie koniecznie w temacie kręgów zbożowych, ale podobnie. W ostatnim tygodniu nad Łodzią wieczorem widać jakieś obiekty latające. Generalnie jestem sceptyczny w sprawach typu UFO, ale to jest naprawdę zastanawiające. Jest to znacznie jaśniejsze niż samoloty, leci duuuużżżżżoooo szybciej niż samoloty, a najciekawsze jest to, że tego czegoś nie słychać. Zrobiłem nawet parę fotek, tylko nie wiej jak je zamieścic.
Czy ktoś z łodzi widział też coś dziwnego na niebie????

armar  Dołączył: 12 Maj 2007
pjak napisał/a:
W ostatnim tygodniu nad Łodzią wieczorem widać jakieś obiekty latające. Generalnie jestem sceptyczny w sprawach typu UFO, ale to jest naprawdę zastanawiające. Jest to znacznie jaśniejsze niż samoloty, leci duuuużżżżżoooo szybciej niż samoloty, a najciekawsze jest to, że tego czegoś nie słychać.
Czy ktoś z łodzi widział też coś dziwnego na niebie????

W Krakowie też kilka latało wieczorem i nawet w nocy.
Dopiero w nocy się okazało, że teraz na imprezy można wynająć duże sterowane z komputera reflektory, które w takt muzyki rysują jasne, a nieduże plamy na chmurach latające duuuużżżżżoooo szybciej niż samoloty i wcale tego nie słychać (no, chyba, że muzykę).

pjak napisał/a:
Zrobiłem nawet parę fotek, tylko nie wiej jak je zamieścic.

Jest coś na ten temat na forum, ale jest dość sprytnie ukryte i nie da się znaleźć przez wyszukiwanie (zamieszczanie, umieszczanie, wstawianie....)
http://pentax.org.pl/view...ht=umieszczanie

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
Pewien Brytyjczyk w średnim wieku, zgłosił na Policji, że nad jego domem znajduje się Niezidentyfikowany Obiekt Latający. Po przybyciu na miejsce, policjanci zidentyfikowali ów obiekt, jako Księżyc. :mrgreen:

lipalipski napisał/a:
Pewien Brytyjczyk w średnim wieku, zgłosił na Policji, że nad jego domem znajduje się Niezidentyfikowany Obiekt Latający.

Musiał dość długo mu się przyglądać, skoro nie zgłosił Niezidentyfikowanego Obiektu Wiszącego :mrgreen:

pjak nie przejmuj się moimi wypowiedziami, tylko wrzucaj zdjęcia :-)

Księżyc to to raczej nie jest :mrgreen: Za dszybko się przemieszcza :mrgreen:

To na razie tyle. Sorki za "zawalanie" tego szanownego forum, ale nie mogłem się oprzeć.
Uwaga, zdjęcia robione "z ręki". Nie zdążyłem się przygotować. Może dzisiaj postaram się upolować znowu to "coś".

pjak napisał/a:
Księżyc to to raczej nie jest :mrgreen:

Na pewno nie jest, gdyż Księżyc ma inny kolor i jest jeden :D

pjak napisał/a:
Za dszybko się przemieszcza :mrgreen: [...] Może dzisiaj postaram się upolować znowu to "coś".

To "coś" ma temperaturę żarówki.
Jak się znowu pokażą, to sprawdź, czy Twój sąsiad powyżej nie stoi na balkonie z wędkami na końcu których wiszą te cosie pod postacią żaróweczek od latarki. :mrgreen:

Tomesh  Dołączył: 01 Lip 2008
a może masz takie małe żarówkostwory w okolicy?

Nie ma zadnych zaroweczek. zresztą nie tylko ja to widzialem.
http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/874003.html
http://www.wiadomosci24.p...tami_70602.html
Panowie. Cos naprawde tu zap...a, a nikt nie chce sie przyznać co to

pjak napisał/a:
Nie ma zadnych zaroweczek. zresztą nie tylko ja to widzialem.
http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/874003.html

W linku, który podałeś jest wyjaśnione, że to balony. Konkretnie tu:
http://lodz.naszemiasto.p...834_856727.html
"SPROSTOWANIE WSZYSTKICH BZDUR KTÓRE PISZECIE: TE "OBIEKTY" TO MAŁE BALONY NA NA CIEPŁE POWIETRZE. STARTOWAŁY Z BOCZNEJ BRAMY PRZY GIMNAZJUM NR 12 (BYŁA TAM KIEDYŚ STARA PRZECHOWYWALNIA). SKĄD TO WIEM? PROSTE - MIESZKAM NAPRZECIWKO I WIDZIAŁEM MOMENTY STARTU. DAŁO SIĘ TEŻ ZAOBSERWOWAĆ "TANIEC" PŁOMIENI KTÓRE WZNOSILY BALONY. WYLECIAŁO ICH OK 20 SZTUK I WCALE NIE LATAŁY W LINII PROSTEJ TYLKO ZGODNIE Z WIATREM"
No wiem - zamieszczając ten komentarz psuję całą zabawę z NOL'ami i ufo-ludkami.
Przykro mi, że wyjaśnienia ZAWSZE znajdują się na Ziemii, a nie w przestworzach...
Za to tutaj balony wyglądają ślicznie: http://www.youtube.com/watch?v=j0QtdpgT41k

No to ładny obciach. :oops: :oops: :oops:

A tego samego wieczoru widzialem na nocnym spacerze takie cos i jak ja głupi nie mogłem skojarzyć tego z "ufolami"?????

Dobra więcej sie nie odzywam. Ide do kąta sie :oops: :oops: :oops:

Skocz do: