Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
alkos napisał/a:mam dokladnie tak samo... w dziecinstwie potrafilem lezec 2x w roku w szpitalu na zapalenie pluc / zatoki - od 8 lat nie biore antybiotykow i JESLI juz zaskoczy, przeziebienie trwa u mnie 2 dni...
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
Przemekbelch napisał/a:Już nie wspominając, że przyjmowanie antybiotyków (szczególnie w większych ilościach) potrafi wychodować takie grzyby w naszym ciele, że szkoda gadać.
EOS 5D, 30| C35/2 | C50/1.8 | S17-35/2.8-4.0 | T 80-200/2.8 |
K88 + 80/2.8 + 45/3.5
moje pstryki
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
EOS 5D, 30| C35/2 | C50/1.8 | S17-35/2.8-4.0 | T 80-200/2.8 |
K88 + 80/2.8 + 45/3.5
moje pstryki
To może umówmy sie w końcu, że to wiry plazmy powstałe w wyniku działań militarnych podjętych przez człowieka porwanego przez pozaziemskie cywlizacje. I ten człowiek był w malignie po zażyciu antybiotyków. Myślę, że w porównaniu z "innymi przyczynami" to nie jest naciągana teoria.plwk napisał/a:Te kręgi wydeptali ludzie w malignie po zastosowaniu niewłaściwych antybiotyków.
pjak napisał/a:W ostatnim tygodniu nad Łodzią wieczorem widać jakieś obiekty latające. Generalnie jestem sceptyczny w sprawach typu UFO, ale to jest naprawdę zastanawiające. Jest to znacznie jaśniejsze niż samoloty, leci duuuużżżżżoooo szybciej niż samoloty, a najciekawsze jest to, że tego czegoś nie słychać.
Czy ktoś z łodzi widział też coś dziwnego na niebie????
pjak napisał/a:Zrobiłem nawet parę fotek, tylko nie wiej jak je zamieścic.
lipalipski napisał/a:Pewien Brytyjczyk w średnim wieku, zgłosił na Policji, że nad jego domem znajduje się Niezidentyfikowany Obiekt Latający.
pjak napisał/a:Księżyc to to raczej nie jest![]()
pjak napisał/a:Za dszybko się przemieszcza[...] Może dzisiaj postaram się upolować znowu to "coś".
pjak napisał/a:Nie ma zadnych zaroweczek. zresztą nie tylko ja to widzialem.
http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/874003.html