Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Raczej wypal Z wirtualnego napedu raczej nie zainstaluje systemuMeggido napisał/a:Odpal to w wirtualnym napędzie. Deamon tool albo alkohol.
pozdrawiam,
dzerrry
ggdh napisał/a:A tak spytam: co daje Wam vista czego nie da xp? (tylko nie wyskoczcie z aero i inne duperello)
Moze ja po prostu nie jestem dobrze poinformowany.
Washi
Porozmawiajmy o wirtualizacji
-> http://www.virtual-it.pl/
kłapciu napisał/a:spróbuj Avirę - na Vista 64 jest ok.
krzychu128 napisał/a:A tak spytam: co daje Wam vista czego nie da xp?
Jeden post wyżej - DirectX 10
Indeksowanie, obsługa 3 i więcej rdzeni (procesorów), defender ...
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
dpodlejski napisał/a:bEEf napisał/a:Gdy wchodził najlepszy pod słońcem i wielbiony pod niebiosa XP, internet aż ociekał od łez chóru jęczących malkontentów, dokładnie tak jak teraz Wiecie, że wtedy jako symbol systemu idealnego przedstawiano Win95 OSR2? Proponuję zainstalować, poużywac chwilę, zagryźć krakersem i zastanowić się.
Raczej w2k, ewentualnie 98. Potem jeszcze była pomyłka o nazwie ME. Taka ówczesna Vista właśnie.
Lubię jasne sytuacje, i ... jasne szkiełka
FotoPepe napisał/a:Do dzis pamietam jak miesiac optymalizowalem program zeby poszedl tylko i wylacznie na 640 Kb RAM-u - hehehe
Uwazam ze zdecydowanie za szybko wchodza kolejne wersje systemow operacyjnych, i producent zamiast sie skupic na dopracowaniu jednego, juz mysli nad nastepnym.
Szumak napisał/a:Czy ktokolwiek dziś myśli o optymalizacji oprogramowania? Zbędna strata czasu! Lepiej przecież dokupić kolejny 1GB ramu by móc sobie ułożyć pasjansa.
K10D/Z1p/SuperA/MX
Cytat- poprawnie dzialajaca hibernacja a nie tak jak w XP ;)
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
CytatVista to jak dla mnie, rok, dwa czekania aż dopracują
pawelek-79 napisał/a:M530 1,73 GHz, 1024MB i wydaje się mało, dla niektórych programów tak szybki procesor to zaledwie minimum.
pawelek-79 napisał/a:W 1968 wystarczyla moc obliczeniowa 2 C-64 aby poslac rakiete na Ksiezyc
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Cytatsorry, ale nie nazwałbym tego 'tak szybkim procesorem'.
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Cytat-A co działa źle w hibernacji w XP? Tak pytam, bo używam tego bardzo często i jakoś nie zauważyłem nieprawidłowości ani różnic między XP a Vistą.
Washi
Porozmawiajmy o wirtualizacji
-> http://www.virtual-it.pl/