pjak napisał/a:leci duuuużżżżżoooo szybciej niż samoloty
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
zbyllu napisał/a:pjak napisał/a:leci duuuużżżżżoooo szybciej niż samoloty
Na otwartym wydechu pewnie popylały![]()
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
William Shakespeare napisał/a:There are more things in heaven and earth, Horatio,
Than are dreamt of in your philosophy
Przemekbelch napisał/a:armar, ten ostatni krąg 3D to przyznam bardzo mnie zaciekawił.
Przemekbelch napisał/a:Możesz jakoś zweryfikować, czy go ktoś deseczką wystrugał?![]()
Przemekbelch napisał/a:Bo takiego to byłoby ciężko![]()
K10D | Nikon
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
Przemekbelch napisał/a:256mb, dobre i zastanawiające...
Przemekbelch napisał/a:A teraz ode mnie, zrobiłem taką fotkę:
Obrazek
W zaznaczonym kwadracie widać dwa punkty świetlne... Co to do ciężkiego licha jest?
Przemekbelch napisał/a:Daje powiększenie:
Przemekbelch napisał/a:armar, wszystko super pięknie, ale to było świeżo po dużym deszczu, powietrze mocno wilkotne. Raczej nic by w nim nie latało, tak moim zdaniem. Poza tym wykonałem dużo ujęć na zewnątrz- nic nie było. A zobacz obiekt 1- ma świetlne punkty na sobie. A 2 dziwny kształtNo dla mnie sprawa podejrzana, ale może armar masz rację.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:armar, swietne![]()
![]()
![]()
ale pozwolisz ze bede wierzyl w ufoludki?
diplodok napisał/a:ze moze niekoniecznie porywaja nam krowy i robia seksualne eksperymenty
armar napisał/a:bardziej ufoludzki
diplodok napisał/a:pozwolisz ze bede wierzyl w ufoludki
armar napisał/a:seksualne eksperymenty
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
Dziękuję MyGosiumygosia napisał/a:armar, bartdzo lubię Twoje fotoreportaże... [...]![]()
zbyllu napisał/a:armar napisał/a:bardziej ufoludzki
Żaden ludzki kot nie potrafi tak się wyćwiczyć w wywijaniu dolnej wargi.