Zapraszamy do Trojmiasta. W centrum Gdyni juz nikogo nie dziwia, nie mowiac juz nawet o osiedlach przy lesie.Markus napisał/a:Dzika jeszcze w żadnym mieście nie widziałem,
pozdrawiam,
dzerrry
Ijon napisał/a:Klimaty z czasów gdy mnie jeszcze na świecie nie było :)
dzerry napisał/a:Kytutr, swietny uzytek robisz z tych slajdow do flooda!
NAFO expansion is non-negotiable
Ludzie pracują dzisiaj więcej niż muszą
aby zarobić więcej niż potrzebują
żeby kupić to co nie jest im potrzebne
po to aby zaimponować ludziom których nie lubią
Dziękuję. To było zdjęcie z pierwszej rolki włożonej do mojego pierwszego aparatumygosia napisał/a:Prawie jak dama z łasiczką... [czy też gronostajem, albo inną świnką morską].
My reach is global, my tower secure,
My cause is noble, my power is pure
O zgrozo...
O zgrozo...
Throwend napisał/a:Nie ma to jak ocenianie zdjęc przez fotografów... "A ja bym wyciął te drzewa, a ja bym usunął ten słup albo budynek, a ja bym...".
maslot napisał/a:Tylko przy zdjęciach do dowodu trzeba wiernie odzwierciedlić rzeczywistość.
O zgrozo...
Throwend napisał/a:Moze szedł z aparatem i zobaczył taką scenkę? Wiesz patrząc na zdjęcie kim jest fotografowana osoba? Wiesz czy mógł ustawić ją inaczej? w innym miejscu? Wiesz czy miał czas samemu ustawić sie inaczej?
Throwend napisał/a:Wyraziłeś się ok, bo to twoja pełnia szczęścia - akurat mi te krzaczory nie przeszkadzają.
Throwend napisał/a:Akurat pech chciał, że trafiłem znowu na ciebie, ale to niezamierzone. Nie mysl, ze sie uwziąłem
maslot napisał/a:No przy tak dynamicznej scenie faktycznie mógł sobie nie poradzić
maslot napisał/a:A mam robić jakąś ankietę, aby moja opinia była reprezentatywna
O zgrozo...
Kytutr napisał/a:Zdjęcie stanowi część mojego prywatnego "Tryptyku kazimierskiego":
K-5, DA* 50-135/2.8, DA* 16-50/2.8 moje zdjęcia
kristofo napisał/a:Trochę mi to betonowe nie pasuje do całego tryptyku.