Aparaty szczęścia nie dają...
deniel napisał/a:CytatCały czas mam na myśli gówniane wykonanie EOS 40D
Myślę, ze nigdy nie trzymałeś tego aparatu w ręce nie mówiąc o robieniu zdjęć tym sprzętem.Wykonanie tego aparatu na zewnątrz jest moim zdaniem porównywalny z moim k10 a nawet ciut lepszym.Co do uszczelnienia nie mam porównywania bo nie robiłem zdjęć podwodnych![]()
Długi napisał/a:Byłem zdruzgotany tym co zobaczyłem, a w zasadzie czego dotknąłem.
cenzura, cenzura, cenzura
ThomFoto napisał/a:Nie chce tu bronić Canona
Jakiś tam N
www.kosiorek.wordpress.com
ThomFoto napisał/a:pofocić dzień k10 i d40
ThomFoto napisał/a:...wysokiego ISO, AF i wyboru szkieł (dostępnych na półce sklepowej) nie bierzemy pod uwagę. to wtedy tak.odrzucając te paramtetry jako nieistotne dla fotografa
ThomFoto napisał/a:może należałoby porobić trochę zdjęc a najlepiej pofocić dzień k10 i d40. nie sądzę abyś wtedy wydał tak kategoryczne osądy o druzgoczącej przewadze k10.
Jacek S napisał/a:znam wielu, którzy robią świetne fotki na filmach 100 iso, bez autofokusa i jednym szkłem, ale oni nie trolują
K-5, DA 12-24/4, FA 31/1.8 Ltd, FA 50/1.4, FA 77/1.8 Ltd, Metz 48, takie tam różne ...
Wahhim napisał/a:vertiico napisał/a:to po co pisac ze canon to plastikowe zabawki :)
Cały czas mam na myśli gówniane wykonanie EOS 40D i tych niższych modeli (takich jak 400D).
Wahhim napisał/a:jak szybko włączyć tryb zdjęć seryjnych, zwracam honor.
vertiico napisał/a:luhso napisał/a:Czy mark1 to klasa pentaxa k10d?
i tak i nie
seria mark1 to "najwyzszy" model Canona
a kd10/kd20 to "najwyzsze" modele Pentax'a
więc pod tym względem , tak to ta sama klasa,
poza tym Canon 40D też by wytrzymał :] ( chyba )
pozdr
2rek
a40 | k100 + kit + plany :)