plwk napisał/a:mazi, przy tej opłacie jaką chce dzidek 16 to kupując samemu z cłem i podatkiem musisz dołożyć tylko 50$
K20D z GRIPEM,,16-50*,,
dzidek16 napisał/a:Nie przesadzajcie za 50$ to mogą podesłać długopis a nie laptopa,,,,,,,,
Ja dałem przykład i napisałem że czekam na propozycje,,,,,
to przykre..dzidek16 napisał/a:ie przesadzajcie za 50$ to mogą podesłać długopis a nie laptopa,,,,,,,,
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
K20D z GRIPEM,,16-50*,,
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
dzidek16 napisał/a:Ciekawa sprawa,,,,jeśli cło i podatek to tylko 50$
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Propozycja jest taka, żebyś nie dawał już takich przykładów.dzidek16 napisał/a:Ja dałem przykład i napisałem że czekam na propozycje
czterysta napisałplwk napisał/a:Ty chcesz za przywiezienie 200$
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
To już chyba lepiej zjechać po poręczy z żyletek do miski z jodyną.plwk napisał/a:ale potem zjechał na trzysta
mazi napisał/a:Ewentualnie pisalbym sie na:
Sigma 24-70 f2.8 (429$ w B&H)
FA 50mm 1.4 (199$ w B&H)
Czekam na info, ile musialbym do tego dorzucic dla Twojej rodzinki (koszty wysylki do rodziny pomijam).
GX-10 i troszke starocia
moze chodzilo mu o jakies inne $, nie amerykanskieJarek Dabrowski napisał/a:To już chyba lepiej zjechać po poręczy z żyletek do miski z jodyną.plwk napisał/a:ale potem zjechał na trzysta
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Cytatinteres interesem - ale jak chcę coś sprzedać z zyskiem, to idę na giełdę, allegro, a nie namawiam na to przyjaciół, znajomych (a w ten sposób traktuję np to forum)
Asahi napisał/a:moze chodzilo mu o jakies inne $, nie amerykanskie
D700,Nikkor14-24&24-70&70-200/2.8+50/1.4+85/1.4+SB900 Na ebay.uk:K20D+ D-BG2, 18-55, LD 28-200
K20D z GRIPEM,,16-50*,,
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.