dsk napisał/a:Wy sobie zdajecie sprawę, że żeby było 500mm F1.4 na długim końcu, to średnica zewnętrznej soczewki musiałaby mieć z 35cm? To szerokość mojego laptopa.
K10D | Nikon
256mb napisał/a:dsk napisał/a:Wy sobie zdajecie sprawę, że żeby było 500mm F1.4 na długim końcu, to średnica zewnętrznej soczewki musiałaby mieć z 35cm? To szerokość mojego laptopa.
Chyba, że zmniejszy się matrycę. Na K200 z ciupeńką matrycą i takim szkłem wielu by się skusiło.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
256mb napisał/a:dsk napisał/a:Wy sobie zdajecie sprawę, że żeby było 500mm F1.4 na długim końcu, to średnica zewnętrznej soczewki musiałaby mieć z 35cm? To szerokość mojego laptopa.
Chyba, że zmniejszy się matrycę. Na K200 z ciupeńką matrycą i takim szkłem wielu by się skusiło.
lipalipski napisał/a:A co, jak będzie mniejsza matryca, to obiektyw o takich parametrach się zmniejszy? Ciekawe.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:wiem, że nie ze stałym, ale takiego wymagania tu nie było ;)
piotr_luk napisał/a:A w zestawie oprócz osłony przeciwsłonecznej będzie wózek do ciąganie tego za sobą
K-5, DA 18-55WR, DA 55-300 f4-5.8 ED, Yongnuo Speedlite YN460-II, SD Sandisk Extreme III 2 GB, Naneu Alpha.
Zenit TTL, Helios 44M 2/58, Fujicolor Superia 36/200, jakaś lampa.
http://www.garnek.pl/sq9etc
MarcinG napisał/a:Raczej postawiłbym na gąsienicowy zestaw samobieżny