Zdano napisał/a:Zapytaj na jakiej podstawie przekazali paczkę.
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
D700
Takie jakie sprzedawca dopuścił (przelew, PayPal, gotówką przy odbiorze osobistym). Oczywiście zawsze możesz zapytać czy nie mógłbyś zapłacić w formie, która Ci odpowiada najbardziej - czasem się udaje.Łukaszzz napisał/a:jakie są opcję opłaty za zakupiony towar sprzedawcy na ebay-u ?
Cytatgdzie i jak podpiąć to pod swoje konto ?
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
piotr_luk napisał/a:matb napisał/a:
Bo to coś nie teges jest
A nawet bardzo
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Wito76 napisał/a:Nakupowałem już mnóstwo rzeczy na allegro i tu wszystko jest dla mnie jasne.
Mam pytanko do osób, które kupowały coś na Ebayu, ile mniej wiecej czasu idzie paczka z obiektywem z Anglii?? Przyjmijmy ze płatnosc PayPalem poszła zaraz po wygraniu.
Wstyd sie przyznać, ale wlasnie wygrałem mój pierwszy bidding.
"Kto twierdzi że szanuje wszystkie idee ten ogłasza gotowość do zdrady własnych przekonań" - Davila
http://nazgul43.digart.pl/
Samp napisał/a:SQ6GIT, ja myślę, że jednak musi być jakieś wytłumaczenie tego transferu DHL - Poczta Polska.
Bo listonosze nie świadczyliby przecież usług pocztowych charytatywnie - pewnie wynika to z jakiejś umowy.
Myślę, że byłoby fajnie gdybyś dociągnął sprawę do końca i rozszyfrował, o co chodziło - masz przecież największą wiedzę o swoim, dość osobliwym, przypadku. Być może jest to jakaś usługa DHLu - forma współpracy z Pocztą Polską. Być może (skoro paczka szła zza granicy) - była np. do granicy obsługiwana przez DHL, a za granicą przez lokalnego doręczyciela?
Tok'Ra napisał/a:Z eKarty zniknęła mi więc mała kwota
X-T1
janek_wu napisał/a:SQ6GIT, wejdź na paypal.pl tam masz na pierwszej stronie opcje odzyskiwania hasła (jesli pamiętasz na jaki adres e-mailowy zostało założone konto), jeśli tego e-maila nie pamiętasz to jest tam opcja odzyskiwania konta paypal również w takiej sytuacji.![]()
CytatJedyne co mi świta, że jakieś tam konto kiedyś było...
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
SQ6GIT napisał/a:janek_wu napisał/a:SQ6GIT, wejdź na paypal.pl tam masz na pierwszej stronie opcje odzyskiwania hasła (jesli pamiętasz na jaki adres e-mailowy zostało założone konto), jeśli tego e-maila nie pamiętasz to jest tam opcja odzyskiwania konta paypal również w takiej sytuacji.![]()
Wiesz, problem w tym, że bij-zabij nie pamiętam jaki login, email, hasło itp... :)
Jedyne co mi świta, że jakieś tam konto kiedyś było...
X-T1
SQ6GIT napisał/a:Kwota oczywiście zostanie zwrócona na kartę, to procedura weryfikacji karty tylko i wyłącznie (może to oczywiste, ale nie napisane jednoznacznie i ktoś mógłby myśleć że to bezzwrotne).
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
opiszon napisał/a:Tok'Ra, albo się kurs funta zmienił trochę przez te kilka dni, albo ...
bo wg dzisiejszego kursu to mi 630zł nie chce wyjść![]()
zastanawiam się o jakiej prowizji banku mówisz, bo mój przy płatności z paypala nic nie pobiera
tak samo, nie powinno być różnicy czy karta rozliczana w Euro(Maestro) czy w USD (Visa) - Paypal i tak przewalutuje kwotę na złotówki u siebie (wg swojego kursu) i zdejmie ci kwotę w złotówkach, więc różnicy tu nie ma żadnej
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30