Matewka  Dołączył: 16 Wrz 2006
Kapar napisał/a:
Wg mnie bliżej mu do Hammera H1...

A jeśli już mowa o Hummerach to według mnie raczej H3. Taki laleczkowaty fason, pozaokrąglany gdzieniegdzie itp...

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
pozaokrąglany?

chyba z przodu
bo od tyłu to wygląda jak tylne burty rasowego HUMVEE

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
Tak czy inaczej-duży, zły i brzydki ;)

nie inaczej :-)

mój mi się za to podoba ;-)

kale  Dołączył: 02 Lip 2008
chyba jakas nowa upgradowana wersja... wydaje sie bardziej funkcjonalna:
http://www.allegro.pl/ite..._k20d_w_wa.html

ooo, prawie jak Travor ;)
tylko wyprofilowanie gripa inne niż w oryginalnym BG2

[ Dodano: 2008-07-31, 09:50 ]
ale mam dziwne wrażenie że sprzedawca pomylił zdjęcia, bo to wygląda bardziej jak grip do sonolty

no i zresztą piny są w nieprawidłowym miejscu

[ Dodano: 2008-07-31, 10:08 ]
wg mnie to ten sam delta grip, tylko ze spustem, bez rolek - przynajmniej tak z opisu wynika

sunshine  Dołączył: 25 Paź 2007
opiszon napisał/a:
to wygląda bardziej jak grip do sonolty

Dokładnie do Nikona D300 ;-)

sunshine, możliwe, nie chciało mi się szukać, a na pierwszy rzut oka przypominał mi sony, ale rzeczywiście, ten kursor przypomina nikona

muciaq  Dołączył: 01 Wrz 2007
aaa mam problema ;s
mam jeden akumulator tylko (do gx-10), naladowalem wczoraj dziada do pelna i schowalem do aparatu, a aparat do plecaka. W srodku aparat sie wlaczyl i dzisiaj zauwazylem, ze jest rozladowany...
ladowarki przy sobie nie mam, tylko kabel usb ;s
da sie przez usb dziada podladowac ?? :/
szukam odpowiedzi po necie caly czas... xP

Diamond32  Dołączył: 20 Sie 2007
muciaq napisał/a:

da sie przez usb dziada podladowac ?? :/

Raczej nie..

no wlasnie zauwazylem, bo juz z 20 minut siedzi podlaczony i nic :/
kurde szkoda, bo wlasnie mi przed nosem przeszly targi w wegorzewie ;s

kale  Dołączył: 02 Lip 2008
muciaq napisał/a:
mam jeden akumulator tylko (do gx-10), naladowalem wczoraj dziada do pelna i schowalem do aparatu, a aparat do plecaka. W srodku aparat sie wlaczyl i dzisiaj zauwazylem, ze jest rozladowany...

moze na wszelki wypadek warto wlaczyc automatyczne wylaczanie...
ja prawie ciagle mam na ON i jego wzbudzenie trwa tyle co nic... a nie zauwazylem zeby zjadalo w tym czasie akuu

wiem, zaraz sobie to ustawie, jak tylko akumulator sie naladuje :s
szkoda, a taka fajna impreza byla ;p

widzialem nawet jednego pentaxiarza z kadyszkiem ;p
blondyn, dlugie wlosy pogiete (tak do ramion) w kucyku, ok 1,90m wzrostu :P
moze ktas stad ? :P

antek  Dołączył: 23 Wrz 2007
To ja trochę z innej beczki.Mam Samsunga GX-10 i nijak nie idzie dostać do niego gripa. Wiem,że były ale cena była chora.Czy ktoś z was używa może z GX-em gripa od K10 i jak to wygląda wizualnie(ewentualne zdjęcia mile widziane).Rozumiem,że elektrycznie wszystko zagra. Niestety ludzie z polskiej dystrybucji Samsunga nawet nie odpowiadają na meile z pytaniami,potrafią skutecznie zniechęcić człowieka do marki.

seweryn1  Dołączył: 11 Lip 2007
Działa, ale ja nie byłbym wstanie pracować na nim. Też mam gx10 i szukam gripa pilnie, liczę na to że może się pojawią przy gx20. Może ta delta by lepiej pasowała, albo ten travor, który ma opiszon :?: Jak masz możliwość sprawdzenia to ja też czekam na wyniki. Zdjęcia gx10 z gripem od k10 jest zlinkowane w temacie grip do gx 10 lub grip do k10.

widzę że zostałem wywołany do tablicy, to zabiorę głos :-)

PAn, widzę że jesteś z Gorzowa - ja jak widać w podpisie swoją osobą nawiedzam tereny FGW i FG - jeżeli ci się nie spieszy, to może kiedyś uda mi się pokazać tobie mojego gripa "podróbkę" BG2

ew. spróbuj w jakimś sklepie znaleźć BG2 i podpiąć do swojego Sama

[ Dodano: 2008-08-09, 14:57 ]
tzn MSZ BG2, Delta i Travor mają identyczny kształt, więc będą identycznie niepasowały do sama ;-)

opiszon dzięki za odzew ale w GW we wszystkich trzech sklepach foto to tylko N,C i SM ,ani grama P więc nie ma czego podpiąć :evil:

opiszon napisał/a:

tzn MSZ BG2, Delta i Travor mają identyczny kształt, więc będą identycznie niepasowały do sama ;-)

Toś mnie pocieszył :-)

z tym niepasowaniem, to chodziło mi o to, że bedą niedpasowane w ten sam sposób - bo działać będą

tu masz zdjęcia:
http://pentaxlife.com/d-b...t-samsung-gx-10

opiszon myślałem,że będzie gorzej.
Jak to tylko taki mały defekt to nie ma na co czekać tylko trzeba brać gripa od bliźniaka.

jeżeli twoim paluchom nie będzie przeszkadzało, to ok
bo mi akurat 1 palec leży na łączeniu gripa z korpusem, i bym się pewnie wkurzał jakbym miał taki uskok pod paluchem - ale pewnie idzie się przyzwyczaić ;-)
(dlatego zresztą lepiej najpierw sprawdzić jak będzie ci w łapie leżało, a potem ew kupować)

offtopicznie - rozumiem że focisz na meczach stalówki? (tak mi się po awatarku zdaje ;-) )

[ Dodano: 2008-08-09, 16:24 ]
aha, mam nadzieję że na tamtej stronie przeczytałeś to:
Cytat
Michaël had to cut some plastic off his D-BG2 to install it.

nie wiem na ile to było konieczne żeby przypiąć ten grip, ale zwracam tylko uwagę 8-)

Skocz do: