albo szanujesz moje zdanie, albo piszesz cos takiego. Wypraszam sobie, ja chociaz uzasadnilem swoje zdanie, w przeciwienstwie do Ciebie.andreo napisał/a:proszę ..... nie pleć .....
super ziarno, wlasciwie to nawet nie trzeba obiektywu, wystarczy dziura w tekturce, bo i tak nic nie widac. I jeszcze jedno, kazdy chyba ma prawo do powiedzenia w tego typu watkach, czy mu sie zdjecia podobaja, czy nie. Natomiast MZ zupelnie nie na miejscu jest wyrazanie swojej opinii o krytyce innej osoby, to nie jest watek "oceny krytyki", wiec zachowaj sobie takie komentarze dla siebie.andreo napisał/a:jak ja dawno nie widziałem takiego pięknego analogowego ziarna... ehhh ...
Pozdrawiam i Dobrego Światła Życzę
--> mój wątek portretowy
K10D, dual-kit, Takumary, Tamrony, Raynox i trochę pierścieni. Mało czasu...
Filwoj napisał/a:troche statystyki: z 23 postów w tym wątku 9 zawiera jakieś opinie nt zdjęć autora, a reszta...
Cambo
milo napisał/a:troche statystki; to forum w 93% sklada sie z OT
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Samp napisał/a:IMO niedoszacowałeś, zresztą możemy o tym pogadać...
Cambo
K10D, dual-kit, Takumary, Tamrony, Raynox i trochę pierścieni. Mało czasu...
gilby napisał/a:ale o co chodzi?
[ Dodano: 2008-08-06, 16:36 ]
czytam jeszcze raz - to znaczy, mam rozumieć, że jak ktoś robi cyfrówką a w niej jest kolorowa matryca, to nie ma konwertować zdjęć na BW bo to jest niczym nieuzasadnione?
A jaki związek to z tym, co chciał i jak chciał to przekazać autor?
A jaki to ma związek z moimi zdjęciami?
Samp napisał/a:milo napisał/a:troche statystki; to forum w 93% sklada sie z OT
IMO niedoszacowałeś, zresztą możemy o tym pogadać...
K10D + Sigma 17-70 f/2.8-4.5 + Sigma 70-300 f/4.0-5.6 + Raynox DCR-250 + chiński grip + FA 35 f/2.0 + DA 70 f/2.4
http://fotonicznie.blogspot.com/
gilby napisał/a:Źle naświetliłem i źle wywołałem przez pomyłkę, więc jakość słaba, ale coś tam widać.