kafciok  Dołączył: 24 Lut 2007
nazgul napisał/a:
Miałem na myśli witrynę internetową :D :D :D

LOL... ale ze mnie głupia Dorotka :D

koperek  Dołączył: 03 Sie 2008
Wojt napisał/a:
wiesz na oglądałem się co robią ludzie ze sprzętem za granicą a potem go oddają ,i wybacz ale ocena pracowników z mm to kpina,nie wiem jak dział foto i w ogóle u nas ,ale myślę że "cwaniaków"nie brakuje,myślałem że jest jakiś solidny sklep specjalizujący sie tylko w aparatach ,nie chodzi o dziewice,parę klapów nie problem,ale macant totalny albo jakiś przewojowany i wrócony to przykro by było :-/
co do tej taśmy to zkładają ją pracownicy na zapleczu,bandownica i jazda,to żaden wykładnik :roll:

Byłem promotorem w krakowskim MM na dziale foto. Pracowalem tam kolo 4 miechów i masz 100% racje bo nawet sam nie raz bindowalem takie aparaty na zapleczu. Akurat na dziale foto w krk sa odpowiedzialni ludzie wiec raczej tam wałków nie robili ale kto wie jak jest w innych marketach.

kenworth  Dołączył: 06 Sie 2008
Witam
Podczepiam sie pod temat z pytaniem:

Gdzie kupie Pentaxa "od reki" w Rzeszowie lub Lublinie? (mieszkam w polowie drogi do w/w miast)?

Grizli  Dołączył: 15 Sie 2008
Nowy powinien zapytać przy pierwszym uruchomieniu o ustawienie języka czasu i daty.Nawet po zresetowaniu ustawień aparatu to pytanie nie powraca.

dawson  Dołączył: 08 Wrz 2008
Cześć, słuchajcie a ktoś powie mi jak sprawdzić który numerek ma zdjęcie? Nigdy nie korzystałem z pentaxa dłużej niż 10 sekund w sklepie, a chcę kupić k20d i nie zamierzam wywalać kasy w ciemno. Gdzie trzeba wejść, żeby zobaczyć które to zdjęcie?

pozdrawiam

afuszejk  Dołączył: 28 Maj 2008
smialo moge polecic fotozakupy, u nich w sklepie na wystawie k200 nie uswiadczylem, lezal natomiast k20 i nie wygladal na zmacanego : ) Salonik mają niewielki. Moj k200 okazal sie wolnym od wad dziewicem, a k20 nabyta przez kolege rowniez bez zadnych problemow. Dobre ceny, w porzadku sklep.

kenworth  Dołączył: 06 Sie 2008
Potwierdzam, też zakupiłem wysyłkowo K200D w fotozakupach i na drugi dzień już był u mnie w domciu.

Belfer  Dołączył: 09 Wrz 2008
Witam wszystkich! Krzysztof z tej strony :-B
Przymierzam się właśnie do zakupu K200D. Mam w związku z tym pytanie: Gdzie w Poznaniu lub okolicach można nabyć w/w aparat. Wolałbym uniknąć zakupu przez internet, wole widzieć co biore, zobaczyć sprzedającego itp. Mam na myśli sklepy typowo fotograficzne a nie MM i inne "all in one"
pozdrawiam

micitek  Dołączył: 10 Cze 2008
Poszukaj użytkownika "Nowart" na allegro, kupiłem od niego K100D Super. Była zapakowana w oryginalną folię, nie miałem zastrzeżeń.

Skocz do: