...
K20D/Kr Sigma EX 50-150HSM Sigma 17-70HSM 2xPentax 500Ftz i kilka manualek
Nie ma złego światła,jest tylko inne..
griffin napisał/a:dla mnie
Zapędziłeś się.griffin napisał/a:-obiektywna-
griffin napisał/a:Uwazacie ze jest mozliwe ustandaryzowanie ocen na podstawie pewnych stalych wartosci do ktorych pozniej mozna sie odniesc?
Jarek Dabrowski napisał/a:griffin napisał/a:dla mnieZapędziłeś się.griffin napisał/a:-obiektywna-
...
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:Czyli gdyby powstał standard ocen, to i tak byłyby o kant d... rozbić
...
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Yashica Mat124, Canon 100d
to by było super, ale bardzo łatwo można rozróżnić aparaty po kształcie body, a już na pewno marki.repeater napisał/a:W przypadku testów sprzętu można ją osiągnąć przez testowanie systematyczne z ukryciem marki.
Yashica Mat124, Canon 100d
Eldred napisał/a:to by było super, ale bardzo łatwo można rozróżnić aparaty po kształcie body, a już na pewno marki.
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
negocjatorek napisał/a:
gdyby testowaniem aparatów zajowały się osoby "neutralne" to takie testy były by dobre dla ludzi neutralnych fotograficznie. Bo nie wierze, że ktoś "neutralny" może napisać dobry test nie znając materii sprawy.