perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Cytat
perl, masz racje.
czasami miewam przeblyski.

muciaq  Dołączył: 01 Wrz 2007
Cytat
Dziękuję za extra netykietę i wnoszący wiele nowego post

spokojnie, spokojnie... :-P

Odnosnie tematu, to tak samo w obiektywach z wysuwanym tubusem jest.
W wiekszości sie chybocze..

Rafał Czarny  Dołączył: 12 Sie 2006
Yeti napisał/a:
4/3 to dla mnie badziewie, mam nadzieję że szybko zwiędnie...........

Eeeee!!! Widzę na forum Pentaxa geniusza. Będzie z Ciebie pożytek. Z pewnością wszystko wiesz i chętnie będziesz się swoją wiedzą dzielił.

perl napisał/a:
negocjatorek, Canon ma duzo wiecej kasy niz Oly

Nie wiem kto ma więcej kasy, ale dział foto Olympusa to tylko część firmy. Olek trzepie kapuchę na sprzęcie medycznym (endoskopach, mikroskopach itp.).

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
Rafał Czarny napisał/a:
Olek trzepie kapuchę na sprzęcie medycznym
Tak jak Pentax ( specjalnośc firmy - kolonoskopy dowolnego kalibru :evilsmile: I jak tu się dziwić, że AF jest do dupy ? :roll: )

Rafał Czarny  Dołączył: 12 Sie 2006
Pentax robi też sprzęt mierniczy.

negocjatorek  Dołączył: 12 Kwi 2007
Yeti napisał/a:
Dziękuję za extra netykietę i wnoszący wiele nowego post

Nie netykietę tylko etykietę jak już. a poza tym proponuje wyrażać swoje spostrzeżenia w delikatniejszy sposób.

Yeti  Dołączył: 04 Lip 2007
negocjatorek napisał/a:
Nie netykietę tylko etykietę jak już

Skoro Ty nie wiesz co to znaczy i nie chcesz znaleźć :

WIKIPEDIA
Netykieta (ang. netiquette) - zbiór zasad przyzwoitego zachowania w Internecie, swoista etykieta obowiązująca w Sieci (ang. net).

Netykieta, podobnie jak zwykłe zasady przyzwoitego zachowania, nie jest dokładnie skodyfikowana, nikt też nie zajmuje się systematycznym karaniem osób łamiących te zasady, jednak uparte łamanie zasad netykiety może się wiązać z różnymi przykrymi konsekwencjami, jak np.: zgłoszenie nadużycia do działu abuse i odcięcie "niegrzecznego" osobnika od określonej usługi internetowej przez jej administratora.
Zasady netykiety wynikają wprost z ogólnych zasad przyzwoitości lub są odzwierciedleniem niemożliwych do ujęcia w standardy ograniczeń technicznych wynikających z natury danej usługi Internetu.

negocjatorek  Dołączył: 12 Kwi 2007
Yeti, to że wkleisz kawałem tekstu z wikipedii to nic nie znaczy. trzeba to jeszcze zrozumieć... Koniec. Dalej z tobą nie dyskutuje, bo nie mam ochoty.

Litol  Dołączył: 14 Sie 2007
Yeti, chyba za często tego forum nie czytasz i pewnie nie zauważyłeś, że na 3 strony wątku 2 to OT...
Wiesz, nie zawsze chodzi o 100% precyzję wypowiedzi i "ą, ę"...

Yeti  Dołączył: 04 Lip 2007
Litol napisał/a:
nie zauważyłeś, że na 3 strony wątku 2 to OT...

tak, od ca dziesiątego postu to widzę, ale jestem tego winien dokładnie tyle samo co Ty, dawno już admin lub mod powinien założyć kłódkę, tym bardziej że na początku regulaminu stoi:

Nie tolerujemy chamstwa, łamania prawa oraz wszelkich zachowań nie na poziomie.

Chyba zachowałem się po chamsku i nie poziomie, bo ośmieliłem się źle powiedzieć o systemie 3/4 i co gorsza bez należytej pokory przyjąłem niektóre posty wysokiej kultury to komentujące. No cóż taki jest efekt internetowej anonimowości...
Ja już z tego tematu spadam.

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Yeti napisał/a:
dawno już admin lub mod powinien założyć kłódkę, tym bardziej że na początku regulaminu stoi: (...)

^^
W regulaminie jest też:
11. Nie komentuj działań moderatorów. Jeśli masz uwagi, napisz PW (wiadomość prywatną) do administratora.

Skocz do: