janek_wu napisał/a:Są dwa wyjścia w opisanej sytuacji - ignorowanie notorycznych pytań albo skreślenie z regulaminu pkt. 6.
O zgrozo...
Fafniak napisał/a:I BEDE TAK PISAL DO TYCH KTORZY LENIWIE MAJA W D... ZES JEST COS TAKIEGO JAK WYSZUKIWARKA - a podawanie w takich watkach linkow do tematow jest tylko potwierdzaniem ze nieoplaca sie szukac - i tak zrobia to za ciebie...
Pozdrawiam
Arti
Throwend napisał/a:Technicznie fajnie by było, zeby wyszukiwarka pokazywała posty
Pozdrawiam,
Misiek
"Gór mi mało i trzeba mi więcej
Żeby przetrwać od zimy do zimy
Ktoś mnie skazał na wieczną wędrówkę
Po śladach, które sam zostawiłem..."
Zabawy w panoramy - www.proczek.com
Throwend napisał/a:Technicznie fajnie by było, zeby wyszukiwarka pokazywała posty, gdzie pojawia się dane wyrażenie.
mygosia napisał/a:PRzecież jest taka możliwość
O zgrozo...
O zgrozo...
mygosia napisał/a:Ludzie, bez jaj - ja zawsze ztego korzystam
Pozdrawiam,
Misiek
"Gór mi mało i trzeba mi więcej
Żeby przetrwać od zimy do zimy
Ktoś mnie skazał na wieczną wędrówkę
Po śladach, które sam zostawiłem..."
Zabawy w panoramy - www.proczek.com
Offtopów jest tyle samo, tylko postów coraz więcej. Tak mi się wydaje.mygosia napisał/a:Zreszta ostatnio offtopów coraz mniej.
My też Ciebie nie.forestowy napisał/a:Jednym słowem wychodzi na zero, nie żałuje Was chłopaki i dziewczeta, ani troche.
Arti napisał/a:patrzę a tu Fafniak ma czerwono...
Ż jest P... p.
Cytatforestowy, była kiedyś dyskusja odnośnie offtopów. większość forowiczów wybrała, aby je pozostawić.
Fajnie, rozumiem Fafniaka, ale od czegoś jest regulamin i od czegoś są kolorowi.Arti napisał/a:że jest coś takiego nawet w najgorszej demokracji, jak obywatelskie nieposłuszeństwo. Tak, łamię prawo, ale złe prawo, z pełną świadomością ponoszę tego konsekwencje,
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
stopka
Aspius napisał/a:do czasu aż ktoś nie zabroni offtopów
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
O zgrozo...