NAFO expansion is non-negotiable
Pozdrawiam
Michał
7.1-21.3mm 1:1.8-2.6 | 4.95-35.4mm 1:3.3-5.2 | 18-70mm 1:3.5-4.5 | 50mm 1:1.7 | 50-150mm 1:3.8
MiQ27 napisał/a:Się da. Zwykle robi się większy otwór i montuje tam tuleję redukcyjną. Ale to raczej warsztat musiałby zrobić.
CytatŚwietna rada Wujku. Bardzo dobra rada!
Stachu napisał/a:Z taką tuleją lub wklejonym pedałem bał bym się jeździć.
Stachu napisał/a:Z taką tuleją lub wklejonym pedałem bał bym się jeździć.
Pozdrawiam
Michał
7.1-21.3mm 1:1.8-2.6 | 4.95-35.4mm 1:3.3-5.2 | 18-70mm 1:3.5-4.5 | 50mm 1:1.7 | 50-150mm 1:3.8
Posiadam "kultowy plecak z biedronki" i nie waham się go używać...
BuR-ToN napisał/a:Gdybyś napisał w zeszłym tygodniu to pewnie odebrał byś korbę z poczty (wysłaną przezemnie za) A tak to pojszła na złom w sobotę...
Posiadam "kultowy plecak z biedronki" i nie waham się go używać...
Sądzę, że to nie o tego Stacha się rozchodzi, bo nasz jak widać po awatarze ma się dobrze i nie spotkały go te wszystkie obiecywane okropnościBuR-ToN napisał/a:Stachu, no nie mogę... jak widzę twojego nicka to ciągle mi się przypomina to![]()
Co prawda na rowerach się nie znam, ale w maszynach bardzo często się takie rzeczy robi. Tulejka ze stali maszynowej wytrzyma znacznie więcej, niż jesteś w stanie sobie wyobrazić. A na pewno więcej niż aluminiowa korba. Ja bym się nie bał.Stachu napisał/a:Pisząc, że bym się bał, miałem na myśli mój styl jazdy (czyli mniej więcej XC to chyba można nazwać).
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Rower jest przedstawicielem marki Multicycle, ma naklejki z holenderskiego sklepu/warsztatu, siodełko Lepper, hamulce bębnowe, 3-biegową przerzutkę w piaście oraz pomalowany na biało fragment błotnika tylnego koła, więc wszystko wskazuje na holendraaldek napisał/a:A w ogóle, to w holendrach powinny być stalowe korby, konwencja zobowiązuje![]()
Kytutr napisał/a:Rower [..] ma [..] siodełko Lepper
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50