pawelek-79 napisał/a:a gdyby tak wywołać 2 tify
Jacek S napisał/a:Tak niestety jest ze wszystkim. Np. kupujesz wieżę audio z głośnikami. Wybierasz do testów kilka zestawów. Czy jako klienta interesuje Cię który zestaw gra najlepiej w tym zestawie, czy ten który gra najlepiej na głośnikach podłączonych przez testującego?
pawelek-79 napisał/a:nie do końca się z tobą zgodzę odnośnie tego testowania na PPLu.
pawelek-79 napisał/a:bezpłatne programy do wołania powinny być jak najbardziej brane pod uwagę
pawelek-79 napisał/a:pokazują efekty wołania z kilku programów.
CytatOgraniczenie się tylko do PPLa jest takim samym podejściem, jak ograniczanie się do obiektywu kitowego.
Jacek S napisał/a:Bo znów wolę wiedzieć jak się sprawuje zestaw oferowany przez producenta
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
vertiico napisał/a:to kup sobie kompakt
vertiico napisał/a:W twoim toku rozumowania zastanawiam sie po co wogole testowac lustrzanki?
vertiico napisał/a:Btw mam nadzieje ze w zestawie dostales karte pamieci, bo jak nie to na czym zapisujesz fotki, skoro nic "obcego, czego nie dal producent do zestawu" nie uzyjesz????
vertiico napisał/a:wtedy rob sobie testy co firma dala.
vertiico napisał/a:skoro nic "obcego, czego nie dal producent do zestawu" nie uzyjesz????
Jacek S napisał/a:Czujesz różnicę?
Jacek S napisał/a:Ja tak napisałem, że wklejasz w cudzysłów?
Jacek S napisał/a:Właśnie o to chodzi, że ja nie potrzebuję testów
Jacek S napisał/a:Wolę wiedzieć co daje producent za określoną kwotę i sam chcę zdecydować co warto wymienić lub co warto dokupić aby system sprostał moim wymaganiom.
Jacek S napisał/a:Osobiście nie mam siły i nerwów do PPLa, nie mniej jednak to ten zestaw oferuje producent i on jako taki powinien podlegać testom.
Jacek S napisał/a:Wniosek w każdym razie nasuwa się taki - recenzje, sample, przykłady, subiektywne opinie - TAK
kidding ^^
vertiico napisał/a:
Pomysl troche, kogo takie testy interesuja? I czego Ty wogole chcesz:
Jacek S napisał/a:Nie mniej jednak testy takie są dostępne i może komuś są potrzebne.
Jacek S napisał/a:Jeśli moje wypowiedzi są dla Ciebie niezrozumiałe, to się do nich nie ustosunkowuj.
kidding ^^
pawelek-79 napisał/a:kompletnie nie rozumiem twojej argumentacji.
krótkowzroczność + astygmatyzm :]
pancurski napisał/a:Co innego jakieś sample i uwagi użytkowników.